2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

515 بازدید | 42 پست

سلام خانما شاید با زدن این تاپیک بعضیا بگن اخه به تو چه ولی واقعا عصبی شدم حرصم در اومده ..........من یه خواهر شوهر دارم که خیلی دروغ میگه یعنی سرتا پاش دروغه حتی برای چیزای خیلی کئچیک که اصلا ارزش دروغ گفتن نداره 

حالا دو سال ازدواج کرده هر کی بهش میگفت بچه دار نشدی میگفت نه وای من بچه نمیخوام و این ححرفا ولی من مطمعن بودم اینم دروغه حالا چهار پنج روزه پیش شوهرش یه عملی کرد به ما که چیزی نگفت ولی برا دختر خالش گفته بود یه رگ بالای بیضه ی شوهرش گرفته بوده بنظرتون واریکوسل نبوده؟ من میگم واریکوسل عمل کرده تا الانم برا همین بچه دار نشده درسته بمن ربطی نداره ولی اخه چرا اینهمه دروغ من بخدا تا اقدام کردم برا بارداری هرکی میگفت میگفتم اقدام کردم تا بینم خدا چی بخواد تا اگه کسی راهنمایی میتونه انجام بده برام 2 ماهم بعد اقدام بچه دار شدم ولی این واقعا از دروغاش ادم حالش بهم میخوره حالا میخوام مطمعن شم واریکوسل بوده یه روز که دروغ گفت بزنم تو دهنش که بفهمه با خر طرف نیس

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دیگه کی هستی!!! من از طرف ایشون عذر می خوام که مثل شما رخت خوابشون توی جمع پهن نمی کنن و عالم و آدم خبر دار نمی کنن که تو اقدامن!!!!

جا داره بهت بگم به توووووووو چه فضول خانم

آه از پاییز سرد ای کاش من از تو باغی در بهاران داشتم  

خب دلش نمیخوادکسی ازمشکلش بفهمه دلیل نداره به همه بگه شما چیکارداری اخه؟عجبا..

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

ب خودشون مربوطه عزیزم .. ببخشید البته 

درسته عزیزم من خودمم گفتم ولی بخدا من سز شدم رفته بود از پرستار بخش پرسیده بود فلانی چرا سزارین کرده پرستاره هم پیچونده بودش بعد اومد بمن گفت فلانی چیکارته اومده پرسیده چرا سزارین شدی ماهم گفتیم اجازه نداریم بگیم خودش سرش تو زندگی همه هس

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............