من حالت دستوری به شوهرم نگفتم یکی دوبار با زبون بی زبونی گفتم سالگرد ازدواج طلا بخر..همه ریختن سرم وای چه پرویی بیچاره پسره بدبخت شده...من چندماه به شوهرم میگفتم یه النگو برامن بخر نهایت شاید پولش ۱۰۰ تومن میشد نخرید میگف گرونه بعد رفت دوبرابر اونو داد طلا آب شده خرید ولی عمدا برامن یه النگو نخرید..یا نزدیک ۲۵ تومن خرج دکتر مادرش کرد من ۲ تومن پول آزمایشم میگف دیدی سالمی الکی هزینه گذاشتی پشت دستم..یا رفته بودیم فقد فامیل شوهرم میگف کادو زیاد بده بعد بع من ۵۰۰ هزارتومن میخاد بده میگه خرج گرونه..خب شما بگید آیا من بدم یا شوهرم آیا باید دلم برا همچین شوهری بسوزه و قانع باشم؟؟مثلا سس کچاپ استفاده میکنم برا کوکو کتلت میگه چه خبره اینقدر سس نریز خرج گرونه!!!اما تا حالا یکبار نشده تو رو مادرش بزنه که من نزدید ۲۵ میلیون خرج دکترت کردم حرفش اینه مادرم منو زاییده منو بزرگ کرده گفتم مگ منو لک لکا اوردن فقط تو مادر داری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم کجا بد خواه مادرشم من اصلا هیچ کاری به مادرش ندارم تا حالام بی احترامی نکردم بهشون...حرفم با ش ...
حق داری
🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉