2789

دوستم ۱۸ سالشه،واقعا هم ظاهرش خوشگله هم اخلاقش خیلی مهربونه ، امسالم هر دو مون کنکور داریم،جونم براتون بگه که این دوست ما که من سوگول صداش میکنم این رفیق ما یه پسرخاله داره که معلم فارسی هست و فرهنگیان درس خونده و امسال اولین سال تدریسش تو مدرسه راهنمایی بود ، ۲۵ سالشه و از لحاظ ظاهر خوبه ،۹ ماه پیش مادرِ سوگول بهش گفت که خالت تو رو برای پسرش خواستگاری کرده و نظرت چیه سوگول گفت :فعلا نظر نمیدم تا کنکورم تموم بشه و خوب فکرامو کنم اما خب مادرش این حرفِ سوگول و به منزله جواب مثبت گرفت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب، پسره همچین مالی نیست، حسودی نکن بهش

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

و به اونا گفت که جواب سوگول مثبته ، و خاله سوگول میگه پس تا سوگول کنکور میده ما انگشتر نشون بیاریم ولی سوگول قبول نمیکنه اوناهم منتظر موندن تا سوگول کنکورش و بده و بیان خواستگاریش

سوگول و پسرخالش هیچ شناخت و تعاملی از هم ندارن ولی خب اونا یه بار تولدش و یه بار روز دختر و یه بار روز ولنتاین براش کادو فرستادن (یه بار مادرش و خواهر کوچیکش که ۱۹ سالشه و دفعه های بعد خواهر بزرگش که ۲۹ سالشه کادو هارو آورد)که این سوگول و معذب میکنه و میگه: من دوست دارم بعد کنکور اونا بیان خواستگاریم و ما باهم بیشتر حرف بزنیم و به یه شناخت نسبی برسیم و بعد اگه به توافق رسیدیم برای ازدواج تصمیم بگیریم من از اون بدم نمیاد و فکر میکنم آدم موجه و مودبیه و اهل زندگی اما خب خونه و ماشین نداره شماره ی هم دیگه رو هم دارن و پسره هر چند وقت یه بار به دوستم پیام میده مثلا میگه برا کنکور فلان منبع خوبه برا نهایی فلان کتاب و بخون و ...

سوگول و پسرخالش هیچ شناخت و تعاملی از هم ندارن ولی خب اونا یه بار تولدش و یه بار روز دختر و یه بار ...

خب خودشون تصمیم درست رو گرفتن غیبت یا راهنمایی نداره

صبور باش اتفاقات خوب نیاز به زمان دارند 💫✨

حالا میدونین بدی داستان کجاست؟اینجاست که پسره ۹ ماه منتظر سوگول خانوم مونده ولی سوگول نگرانه میگه اگه بعد کنکور باهاش ارتباط گرفتم و شناختمش و ازش خوشم نیومد چجور بهش جواب منفی بدم که عذاب وجدان نگیرم