2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره همون ماهي كه تخمك گذاري ميشه و قراره برا اولين بار بعد زايمان پريود بشه حامله ميشه 

يكي ميگفت بعد دوماه از زايمانش حامله شده بوده شير هم ميداده

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
بله در دورا نشیردهی هم بشدت احتمال حامله شدن هست ولی اون مادر بدبخت بدنش تحلیل میره حتما از کاندوم ا ...

ببخشید یه یوال دارم من 20 ام قرار بود پریود بشم اما نشدم بچه هم شیر میدم الان ده ماهشه ماه قبل پریود شدیددد شده بودم اما الان نمیشم روزه هم میگیرم به نظرتون چرا نمیشم؟.

چهارتا بی بی چک زدم منفی بود.درحالی. که تو بارداری های قبلی یک روز تاخیر داشت نشون میداد نگرانم

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟

مادر من اینطوری شدن و بخاطر همین من و خواهرن یک سال و پنج ماه اختلاف داریم. 

تازه چون مادرم زایمان اولش سزارین بوده، دکتر مجوز سقط خواهرمو بهش داده چون براشون خطر داشته ولی مادرم خواهرمو نگه داشتن و کلی هم آمپول هورمونی مجبور شدن مصرف کنن و برای اینکه خواهرم درشت بود و ممکن بود بخیه های مادرم از داخل بترکن، خواهرمو تو 8 ماهگی به دنیا آوردن

مستم کن و از هر دو جهانم بستان... 

[QUOTE=60631842منم اینجوری شدمولی دخترم یک ۱۵ماهشه روزه نمیگیرم استخوانم دارن پوک میشن حالااگه روز ه بگیرم میمیرم، دوهفته عقب انداختم وقتی کاری نکرده باشی مطمعنی که حامله نیستی چرامیترسی 

[QUOTE=60631842منم اینجوری شدمولی دخترم یک ۱۵ماهشه روزه نمیگیرم استخوانم دارن پوک میشن حالااگه روز ه ...

اخه ناخواسته پیش میادخواهرم کاری نکرده بود یعنی جلوگیری طبیعی داشت دو بااار باردارشد از همین میترسم.پس برا شما هم پیش اومده اره؟

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
موقع بارداری هم میشه باردارشد!!!!! چی میگی زدی ب سیم آخراااا!!!!!!!!!!!!!!

الان این علامت تعجبا تمسخر بی اطلاعی من بود؟

شما یه تحقیقی در مورد بارداری مضاعف انجام بده.

همین پارسال تو ترکیه یه خانومی همینجوری باردار شد. دو تا پسر تو شکمش بود. یکی نه ماهه و یکی هفت ماهه.

نزدم به سیم آخر!

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
ببخشید یه یوال دارم من 20 ام قرار بود پریود بشم اما نشدم بچه هم شیر میدم الان ده ماهشه ماه قبل پریود ...

منم توشیر دهی یه بار بیست روز عقب انداختم. تو شیر دهی وقتی بدنت ضعیف میشه پری عقب میفته

خدایا این روزها دلم سخت معجزه میخواهد