بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله در دورا نشیردهی هم بشدت احتمال حامله شدن هست ولی اون مادر بدبخت بدنش تحلیل میره حتما از کاندوم ا ...
ببخشید یه یوال دارم من 20 ام قرار بود پریود بشم اما نشدم بچه هم شیر میدم الان ده ماهشه ماه قبل پریود شدیددد شده بودم اما الان نمیشم روزه هم میگیرم به نظرتون چرا نمیشم؟.
چهارتا بی بی چک زدم منفی بود.درحالی. که تو بارداری های قبلی یک روز تاخیر داشت نشون میداد نگرانم
سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
مادر من اینطوری شدن و بخاطر همین من و خواهرن یک سال و پنج ماه اختلاف داریم.
تازه چون مادرم زایمان اولش سزارین بوده، دکتر مجوز سقط خواهرمو بهش داده چون براشون خطر داشته ولی مادرم خواهرمو نگه داشتن و کلی هم آمپول هورمونی مجبور شدن مصرف کنن و برای اینکه خواهرم درشت بود و ممکن بود بخیه های مادرم از داخل بترکن، خواهرمو تو 8 ماهگی به دنیا آوردن
عزیزم وقتی میدونی نریخته ترس نداره،، من یک سال نشدم بعدش شدم خوب بدبخت بدن هول کرده هورمونها بهم میریز، ، من نمیترسم ولی اگه حامله بشم پدرپدرجدشودرمیارم، (الکی)