2789
عنوان

کوفته ای ک باوارفتنش ابروی منم برد🤣🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 70 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اوندفه خام. زدم ایندفا یکم. نیم. پزمیکنم. پس

اینم در نظر داشته باش

سبزی کوفته بهتره که سبزی خشک باشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
سبزی نمیزنم ینی ندارم 😢

ترخون مرزه خشک بگیر از عطاری جایی

همه عطرش ب اونه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
انقد مغرورم سراین چیزا دوس ندارم بپرسم مثلامن خیلی بلدم🤣

😂😂😂

منم تقریبا مثل شما بودم

یعنی کلا بدم میومد از دیگران درخواست کمک و راهنمایی کنم ولی حالا دارم رو خودم کار میکنم

یه کم بهتر شدم

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

میشه دقیق بگی چیامیزنی؟ پیازم میزنی؟ برنجو خام. نمیزنی؟

برنج و لپه رو کامل میپزم یا با گوش کوب له کن یا با چرخ گوشت

گوشت چرخ شده

سبزی معطر مث جعفری و مزره

تخم مرغ یدونه

نمک و فلفل پیاز رنده شده باید ابشو بگیری

مخلوط کن

من همینو با مرغم میپزم

گوله گوله کن بندلز تو روغن روش اب بریزنباید زیاذ بریزی وا میره درشم تند تند باز کن نگا کن

برای حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

😂😂😂منم تقریبا مثل شما بودمیعنی کلا بدم میومد از دیگران درخواست کمک و راهنمایی کنم ولی حالا دارم ر ...

تاوقتی نی نی سایت وگوگل هس چرا برم ازخاهرشوهربپرسم😁تازشم خیلی وقتا دستورپختم میدم بهش حالاخاهرشوهرم انقد دستپختش خوبه🤣ای غرورلعنتی😭🤣

یه کم گوشت مرغم چرخ کن باهاش دیگه وا نمیره زیاد نزنی سفت میشه

شوهرم روغذاحساسه میترسم بدش بیاد

امقدم عاشق گوشته چن روزپیش کیک درست کردم میگه یکم گوشت چرخ کرده میزدی بهش😐🤣🤦🏻♀️دوس داره توهمه چی گوشت چرخ کرده باشه

تاوقتی نی نی سایت وگوگل هس چرا برم ازخاهرشوهربپرسم😁تازشم خیلی وقتا دستورپختم میدم بهش حالاخاهرشوهرم ...

ای بابا🥴🤣😂

از چت جی پی تی براتون پرسیدم اینو گفته

برای اینکه کوفتههات گرد و قشنگ بمونه و وا نره، چند تا نکته هست:

۱. **مواد رو خوب ورز بده** – گوشت و برنج و سبزی رو حداقل ۱۰-۱۵ دقیقه ورز بده تا چسبندگی پیدا کنه.

۲. **تخممرغ فراموش نشه** – یه تخممرغ توی مواد کوفته کمک میکنه مواد به هم بچسبن.

۳. **آرد نخودچی یا سوخاری** – یه مقدار آرد نخودچی یا پودر سوخاری به مواد اضافه کن تا بافتش محکمتر بشه.

۴. **قبل از سرخ کردن، یه کم توی یخچال استراحت بده** – نیم ساعت توی یخچال بمونه، موقع سرخ کردن از هم وا نمیره.

۵. **روغن داغ باشه** – کوفتهها رو بنداز توی روغن داغ تا سریع قشنگ طلایی بشه و خودش رو بگیره.

۶. **موقع پخت توی سس، آروم هم بزن** – با قاشق چوبی آروم تکونش بده، نه تند تند.

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

ای بابا🥴🤣😂از چت جی پی تی براتون پرسیدم اینو گفته برای اینکه کوفتههات گرد و قشنگ بمونه و وا نره، چ ...

چت جی پی تی هم ازمن بیشتر بلده🤣ولی دمش گرم ب نکته های خوبی اشاره کرده امروز حتمارعایت میکنم فردامیام میگم چیشد😁