2789

خانوما من تازه عروسم اوایل ک اومده بودم خونم چون شوهرم کوفته برنجی دوس داره جوگیرشدم کوفته گذاشتم وارفت😐🤣شوهرطفلیم هیچی. نگفتا گف تهش میخاستیم بکوبیم بخوریم دیگ. خودش کوبیده شد😐🤣🤣🤣🤣امروز بازمیخام بزارم میشه بگید چیکارکنم وانره؟ اوندفه خیلییی شل بود شایدم ازگوشتش بود نمیدونم خلاصه بگید چیکارکنم وانره ایندفه دیگ. نمیشه جمعش کرد😁

اخی

چقدر شوهرتون آدم با درکیه😂😂😂

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۳۰۰ گرم گوشت

نصف پیمونه برنج

یک چهارم پیمونه لپه

۱ تخم مرغ

۲ ق غ ارد نخود چی

اینا رو ترکیب کن با همین مقدار

ابداااا وا نمیره

ادویه و سبزی هم ب مقدار لازم

وسطشم که سلیقه ایه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اخی چقدر شوهرتون آدم با درکیه😂😂😂

من کم مونده بود اشکم. دربیاد اون طفلی نشست خورد البته گف از ابجی بپرس ببین چیکارمیکنه سفت میشه کوفته هاش راس میگه خاهرشوهرم انقد خوشمزه و قشنگ میشه کوفته هاش ولی خجالت کشیدم بپرسم🤕

پیاز رنده شده نمیزنی عزیزم؟ فک کنم خاهرشوهرمم نمیزنه

وای یادم رفت😂😂😂

یدونه پیاز بزرگ

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من کم مونده بود اشکم. دربیاد اون طفلی نشست خورد البته گف از ابجی بپرس ببین چیکارمیکنه سفت میشه کوفته ...

عزیزم😂❤️

چقد بامزه تعریف میکنید...

خب چه اشکالی داره ، از ایشون بپرسید خجالت نداره که...

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

میشه دقیق بگی چیامیزنی؟ پیازم میزنی؟ برنجو خام. نمیزنی؟

برنج و لپه باید نیم پز شن حتمااا