2789
عنوان

کسایی ک شوهرشون ده سال بزرگتره بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 103 پست
زیاده واسه نسل الان و نمیشهقدیم بود راحت کنار میومدن باهم بدون مشکلکلا اون اقا باید میرفت سراغ دخترا ...

وا

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

زیاده واسه نسل الان و نمیشهقدیم بود راحت کنار میومدن باهم بدون مشکلکلا اون اقا باید میرفت سراغ دخترا ...

قیافه ایناش نشون نمیده بزرگتره من دیدمش فک کردم نهایتا ۵سال بزرگتره😂

پسرها/مردها درخاست ندن☺️🎀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط میدونم جاریموشوهرش 10سال اختلاف دارن ۹ساله ازدواج کردن جاریم شاید۲سال باهاش زندگی کرده بقیشوخونه ...

همسایه ماهم یه خانوم اقان مشخصه که آقاهه خیلی سنش بیشتر از خانومه اینام همیشه قهرن خونه نیستن ماهی یکی دو روز واسه دعوا میان😂

بعد از صدای دعواشون که واضح میاد معلومه کلا دو دنیا دیگن درک نمیکنن همو وگرنه مشکلشون اونقدر بزرگ نیست ها ولی دیگه چه فایده

توی زندگی چون ستش بیشتره حس نکردی جوونیت حیف شد؟ یا پیرت نکرد مثلا؟

نه نه اصلا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
والله از ۲۰ سالگی تا اخر عمر چجوری یه نفرو تحمل میکنید اونم با ده سال تفاوت سنی باز اگه ۳۵ و ۴۵ بودی ...

از ی جهت حق با شماس دلم نمیخاد ازدواج کنم

ولی ادم خوب و سالم و خانواده دار پیدا نمیشه و واقعا خیلیییی کمه

خانواده منم اوپن نیستن

به نظرم خودت سنت خیلی کمهما ۱۰ سالیمو مشکل دیدگاهی داریم کمیاون سنتی تر و پر چهارچوبهبرای بعضی چیزا ...

اره من خیلی سرزنده و شادم اونم تا حدودی همینه

ب نظرت بازم ب مشکل میخوریم؟

همسایه ماهم یه خانوم اقان مشخصه که آقاهه خیلی سنش بیشتر از خانومه اینام همیشه قهرن خونه نیستن ماهی ی ...

برادرشوهرم خیلی سادگی دوست داره همه چیو ساده میگیره اما خانمش برعکس همیشه میگه چی فکرمیکردم وچیشد

همسر من ۱۴ سال بزرگتره من مشکلی ندارم اوکیمچون معیارای منو داشت از نظر ظاهری هم خب خیلی خوبهدوست هم ...

چندسالگی شما ازدواج کردی؟

وا نداره 😂 مردایی که میرن سراغ مورد کوچک تر تفکرات قدیمی دارن اکثرشون

اخه اونقدر کوچیک نیس ۱۰ سال

اونا به نظرم برای ۱۵ سال ب بالاس ک میخوان سلطه داشته باشن

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

فقط میدونم جاریموشوهرش 10سال اختلاف دارن ۹ساله ازدواج کردن جاریم شاید۲سال باهاش زندگی کرده بقیشوخونه ...

وای چقدر بد

ادمیه ک سازش میکنه انگار ولی بازم تردید دارم