2789
عنوان

بابام هزارتومن درآمد نداره دیگه نمیخوانش 🙂 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 96 پست
مامانش یه ثانیه نگهش نمیداره انقد هاره

مشکل خودشه خرج شمارو که نمیده مجبتی چیزیم که نمیکنه مشکلم که نداره بگی نمیتونه کار کنه پس واقعا چرا تحملش میکنین مادرت خرجشو نباید بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیناز اسمم برام دعا کنخانوما میشه بیاین تاپیک آخرم 🎀🍀🥲خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زن ...

زهرا کیه؟

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

آیناز اسمم برام دعا کن

خانوما میشه بیاین تاپیک آخرم 🎀🍀🥲

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا میکنم💋🐥

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین موفق باشید 💜💛

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات میفرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته میدونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین ♥️💗🫂🌹🍂💜💛🧡🤎💋💙💚🌺🥰😘😍💓🌸🤍❤️🥺🥲😅

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻💓🌸 امیدوارم خیلی زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🌺🤲🏻 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻🤍خدا هر مشکلی دارین حل شه و خیلی زود بهش برسی

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

بابای منم همین بود .۴تاییم کلا مامانم مارو بزرگ کرده .از دست اون زود شوهر کردم خیر سرم ،ک خونه شوهرم شانسم نیاورد .چرا همیشه ما باید از دست مردا اذیت شیم .عدالت کجاست آخه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
براش کار پیدا میکنیم ميفرستیم بره اشتباهی میره یا شمارش میده یکی دیگه میاد خونه خودشم دلش نمیخواد سر ...

مشکل اصلی بابات نیس همین مادربزرگ بدجنسه که با اون سنش خجالت نمیکشه از سلطه رو پسرش.. بنظرم کم کم خودتم کار کن در کنار درست

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

چرا زنهاشون مسئولیت شوهرها رو قبول میکنن؟؟؟؟؟ واقعا برام عجیبه اخیرا از مردهای ایرانی نفرت پیدا کردم

بیچاره راهی نداشت گف بچهام گشنه میمونن.. اماانقدزرنگ بود که خودش باکارکردن خونه خرید.

بیچاره راهی نداشت گف بچهام گشنه میمونن.. اماانقدزرنگ بود که خودش باکارکردن خونه خرید.

به این نمیگن زرنگی اگر زرنگ بود اینکارو نمیکرد و این مرد و از خونه پرت میکرد بیرون

خدا به دادتون برسه عزیزم چقد ناراحت شدم

میشه انقد سرتو نکوبی درو دیوار ؟؟؟ میشه انقد خنج نزنی؟؟ اخه داری به خودت اسیب میزنی دخترخوب

عجب مردای نامردایین چه بی غیرت شدن مردا

از خدا برات ارزوی بهترینارو دارم امیدوارم زودتر مشکلتون حل شه و یه کار خوب و بادرامد بالا برای بابات پیدا شه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 از ته دلم برای تو و خانوادت دعا کردم

درستو بخون تا محتاج هیچ مردی نباشی

به این نمیگن زرنگی اگر زرنگ بود اینکارو نمیکرد و این مرد و از خونه پرت میکرد بیرون

آخ آخ وقتی برادرشوهرم مریض شدانداختن گردن جاری بدبختم که بس غرمیزنه ومیگه چراکارنمیری بچمون مریض شده.. اینکه اینجوری تروخشکش میکنه اینجوری براش گفتن اگه بیرونش میکرد که خدامیدونه چ به سرش بود

چرا زنهاشون مسئولیت شوهرها رو قبول میکنن؟؟؟؟؟ واقعا برام عجیبه اخیرا از مردهای ایرانی نفرت پیدا کردم

کاش هیچوقت هیچوقت بچه دار نمیشدن حداقل ما چ گناهی کردیم موهامون سفید شه تو نوجوونی

قوی بودن تنها انتخاب منه🫀 🎀

خدا به دادتون برسه عزیزم چقد ناراحت شدم میشه انقد سرتو نکوبی درو دیوار ؟؟؟ میشه انقد خنج نزنی؟؟ اخه ...

مرسی عزیزم ،فقط دوست دارم بمیرم، ازدواجم کنم اون بیاد بابامو ببینه همیشه میزنه تو سرم و تحقیرم میکنن

قوی بودن تنها انتخاب منه🫀 🎀