2789

خیلی وقته بیکاره یه قرون درآمد نداره مامانم میره کارگری بجاش ، براش کار پیدا میکنیم میفرستیم بره اشتباه میره یا یادش میره خودش معرفی نمیکنه دست پا دراز میاد خونه عمو ها و عمه هام تو ویلا زندگی میکنن بابامم هزارتومن نمیتونه در بیاره

بنظرتون ما چیکار کنیم؟ ما چ گناهی کردیم خدا

باباهای دوستام میبینم براشون خرید میکنه من حسرت این دارم ک بابام تو جیبش پول باشه، هیچی نداریم

خسته شدم دیگه، رنگ مرد تو زندگیم ندیدم، هم بیکاره و برای بقیه ساده و بی زبونه نمیتونه حرف بزنه، برا ما تو خونه شیر میشه و زبون داره برا خانوادش بی زبونه اذیت ما میکنه همش تو خونمون دعواس از بچگیم، منم روانی شدم صورتم خنج میزنم همه جام خنج زدم زخمه سرمو محکم میزنم تو دیوار ک میوفتم روانیم کردن خیلی دوست دارم خدم ب. کشم

قوی بودن تنها انتخاب منه🫀 🎀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چند سالته

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

دلم نمیخواد اینجور جیغ بزنم خودم بزنم ولی انگار روانیم کردم دوست دارم خودمو بزنم بدم میاد از خودم میگم خدا با من مشکل داشته که اینجوری کرده باهام

قوی بودن تنها انتخاب منه🫀 🎀

گفتم نکنه تو دخترجاری منی.. چون برادرشوهرمنم دقیقا همچین آدمی.. تازه اون دوهفته بیمارستان بستری بود زن بی گناهش غیراز کاربیرون بایدمیرف بیمارستان پیشش.. بعدم که برادرشوهرم ازبیمارستان اومد هارشد وباز عذاباش شروع شد.. خیلی زن وبچشو اذیت میکنه. انقداحمقه که میره خونه مادرش بدگویی زن وبچشومیکنه.. زنی که همیشه وهمه جاپشتش بود حتی پول بیمارستانشم زنش حساب کرد.نمیدونم خدا یه بندهاییش رابراچی آفریده

22

عزیزم سر کار میتونی بری؟

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/