2789
عنوان

هیچ وقت زنی که نمیخواد بفهمه رو حالیش نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 270 پست
من افتخار نکرد ها !!! فقط شرح ماوقع دادم مگنه هیچکی دوست نداره دومی باشه

پس یکارکن زنگ بزن به زنش ماجرا رو بگو اینجوری تکلیف دوتاتون مشخص میشه بلکم شدی اولی به قول خودت

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من فقط تونستم به شوهر بگم بد جاری رو نگه چون زنگ زده بوده داداشش و کلی دعوا که به زنت بگو دهنش ببنده ...

باهوش برادره به زنش گفته تینم اومده جاریشواگاه کنه که باز شوهر پاک شما ماسمالیش گرده

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

یادمه قبلا هم تاپیک زده بودی و همه کاربرا بهت حمله کرده بودن که حقم داشتن چون کارت وقیحانه هستش ولی اینکه دوباره اون کار زشتت رو میای عنوان میکنی نمیدونم هدفت چیه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

ببین من تاپیکهات رو خوندم ، بعضی زنها واقعا متوجه نیستند شوهرشون چکار کرده ، خودت رو ازین داستان بیار بیرون، ازش جدا بشود بذار بره سر زندگیش، اینجوری هم برای تو بهتره( این زندگی به چه دردی میخوره ؟ این آدم هم اگر ناراضی بود از زن اول طلاقش میداد بهش خیانت نمیکرد ، این هر دوی شمارو نگه داشته که چی ؟ این زندگی در شأن خودت هم نیست ، ازین آدم جدا بشو، بذار لاقل وقتی زن اولش فهمید شمارو نفرین نکنه ، حق الناس بدیه، به خودت بیا

یعنی عرضه نداشتی یه مردمجرد عاشق کنی اواریه زندگی دگه شدی؟؟ یاعیب ایرادی داشتی مجرداطرفت نیومدن خود ...

هم عرضه داشتم هم طرفم میومدن

منتها این ول نکرد وقتی فهمیدم متاهله کلی جیغ و داد و دعوا منتها اون رو ولکرد چسبید به من فقط طلاق نداده مگنه ماهی دو بار رفتن دیدن اونم خونه مادرش با زندگی شب تا صبح کنار منش خیلی فرق داره