2789
عنوان

دوست خوب

1 بازدید | 5 پست

خیلی دلم میخواست منم اجتماعی بودم و انقدر منزوی نبودم.واقعا سخته برام اجتماعی بودن.اینا ریشه در دوران کودکی و کلا مجردی من داره اینو خوب میدونم .از خانوادم دورم خواهری هم ندارم بچه هم ندارم و همیشه تنهام .نگین برو باشگاه پارک کتابخونه خرید و .... هیچکدومش رو نمیتونم

سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️

منم واقعاا ادم اجتماعی نیستم کسی میاد پیشم سکوت میکنم و.. چقد دوست دارمم منم مثل افرادی باشم که شوخی میکنن و اصلا کسی دوست داره پیششون بمونه همه ی خانوادم اجتماعین داداشم چون تربیت بابامه خیلی احتناعی من گدوکی مانانم نمیزاشت بیشتر حرف بزنم یا وقتی حرف میزنم یه جوری زل میزنه بهم و منو به خاطر یه اشتباه سرزنش میکنه الان حتی یه سلام بلد نیستم بگم

منم واقعاا ادم اجتماعی نیستم کسی میاد پیشم سکوت میکنم و.. چقد دوست دارمم منم مثل افرادی باشم که شوخ ...

دقیقا منم همینطور 😔

سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.