2789
عنوان

متاهلا و مردشناسا و آقایون بیان⛔⛔بچه نوع ها میان😃

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چندسالته

تنهام. ۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.

من هیچ عکسی نمی بینم چرا

مادر گربه ها 💞 «آخرش میرم پیش پروفسور مک گونگال عزیزم و بهش میگم طلسم تبدیل شدن به گربه رو یا یادم بده یا روم پیاده کنه و بعدش برای همیشه به دنیای گربه ها می پیوندم و دیگه هیچی از این زندگی نمیخوام . زندگی هرچی نداشت حداقل گربه داشت. ممنون .

از من میشنوی خیلی مراقب باش .بحث ازدواج و زندگی با محل کار و بیرون خیلی فرق داره .توی زندگی خیلیها با بیرونشون خیلی تفاوت داره

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و میخواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359

خیلی تو فکرش هستی تاپیک هاتو خوندم تموم فکر و ذکرت و زندگیت شده پسر ۳۸ ساله که اونم معلوم نیست مجرده یا متاهل. دختر جان فکرشو از ذهنت بیرون کن بهتره دیگه اونجا کار نکنی چقدر بدم اومد وقتی بین جمع مسخرت کرده و بقیه خندیدند بهت...😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
خیلی تو فکرش هستی تاپیک هاتو خوندم تموم فکر و ذکرت و زندگیت شده پسر ۳۸ ساله که اونم معلوم نیست مجرده ...

ن عزیزم اون سو تفاهم بود

بعدا همکارم گفت

اصلا به من چیزی نگفته بود

من اشتباه متوجه شده بودم

راستی مجرده