2789

پسری که رتبه ۳ رقمی کنکور تجربی بوده

یکی از دانشگاه های تهران پزشکی میخونه

قدش بلنده

خودش سفیده و خوشگله

صداشم خوبه

مودب و با شخصیته

اروم و سر به زیره

و پدر مادرش هر دو پزشک فوق تخصص ان و تو حرفه خودشون شناخته شدن

رفته به یه دختری پیشنهاد آشنایی داده

حالا دختره چاقهههه ۸۰ کیلو وزنشه

هیکلش مثل سیب زمینی عه

پوستش سبزس

دور چشماش شبیه چشمای پانداعه بس که سیاهه

دماغش اندازه خرطوم فیلهههه(بزرگ پهن گوشتی)

دندوناش همه از هم فاصله دارن و چونه هم نداره

موهاش شبیه ببعیه بسکه فره

چشماش ضعیفه عینک میزنه

چند ماهه ابروهاشو برنداشته

و امسال کنکوریه

اعصاب و اخلاق نداره

حسود و بدذاته

پیشنهاد اشنایی داده

دختره تو عمرش یه رلم نداشته اولین بارشه یکی بهش پیشنهاد میده

پدر دختره خیلی پولداره من همش میگم حتما بخاطر پول پدرشه ولی اخه پدر پسره هم خیلی پولداره

و رو هر خوشگلی دست بذاره بهش میدن

چون هم موقعیتش خوبه همه چیز تمومه

چرا اومده سمت این

تو دانشگاهشون و کلاسشون کلی دختر خوشگل و داف و خوشتیپ هم لول خودش براش ریختن

حتما پسره یه عیب و ایرادی داره کسی بهش پا نداده اومده سمت این دیگه

صادقانه بگید نظر شما چیه

B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

نه وسط چیزی نبود

به نظرتون تو محیط دانشگاه کسی به پسره پا نداده؟

B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا وسطای پیامتو که خوندم فهمیدم تویی

چرا همش از این تاپیکا میزنی

چیکار داری ملتو:/

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

چیزی که این وسطه ، دعانویس دختره هست

سیسی 😂💅🏻

تا اینجای زندگی فقط حق با فروغ فرخزاد بود که گفت:از دست زندگی خسته ام هر قدر به مسخرگی می گذرانم می بینم نمی شود که نمی شود که نمی شود.Reminder:‏به هزار و یک دلیل دیگه آدم های سابق نیستیم و هیچ وقت هم نمیشیم.

شاید به خاطر پاکی و بی حاشیه بودن و خانواده دار بودن دختره اس

الان خیلیا دنبال دختر پاک و به قولی، آفتاب مهتاب ندیدن که اهل هیچی نبوده

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

با توجه به جامعه منم میگم منطقی نیست

دختره یا شانس داشته یا دعانویسش خوب بوده

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

با توجه به جامعه منم میگم منطقی نیستدختره یا شانس داشته یا دعانویسش خوب بوده

دختره یکم بدبخته سختی زیاد کشیده

میدونم دختره یکی دیگه رو دوس داشته کلی بخاطرش گریه کرده

این اولین پیشنهاد آشناییه عمرشه