2789

سلام دوستان وقت همگی بخیر

ما خونه مادرشوهرمیم یکساله اسباب کشی کردیم ۱۰ ماه خونه مامانم بودم تمام و کمال فقط یه سر به پدر و مادر شوهرم میزدم ((جهازم خونشونه ما خونه نداریم))

دیگ یه اتفاقی افتاد خونمون مجبور شدم بیایم خونه پدرشوهرم طبقه پایینش

اینجا یه حس بدی دارم اگر چیزی ازشون میخورم عذاب وجدان دارم بعد اینکه میخورم حالم بد میشه علتشم اینه که آمار خورد و خوراکمو دارن به شوهرم میگن فلان چیزو خورده و اینا

خیلیم شوهر طفلکمو اذیت دارن با اینکه ما فقط یک برق روشن داریم اونا یک سره برقشون روشنه کولرشون و ... به شوهرم گفتن قبض برق آب گاز رو باید کامل بدی شوهرم گفته میدم ولی راضی نیستم

اینجا بدون در زدن میان پایین منم لباس مناسب تنم نیست واقعا اذیت میشم مثلا دارم بچمو میخوابونم یکهو میان میگن سید علی خوابیدییییییی بلند میگن که هرچی زحمت کشیدم بخوابه باز بیدار میشه

پر سوسکه انواع اقسام سیاه و سفید اینجا مال ۶۰ سال پیش خونه نه کابینت داره نه سینک نه فرش آشپزخونه پر اشغال و اینا ولی بازم بخاطر دل همسرم غذا درست میکنم بهم گفتن شب ظرفاتو نشور که پول برق زیاد میاد صبح بشور

از سختی های اینجا هرچی بگم کم گفتم ولی دارم بخاطر شوهرم تحمل میکنم چون میدونم این طفلکی هم اذیته بهش زیاد چیزی نمیگم فقط بهش گفتم بخاطر تو این شرایط رو تحمل میکنم پول اجاره مسکن نداریم توان خریدم نداریم واقعا سخته

حالا همه این سختی ها به کنار پدر شوهرم خودشو بابا خطاب میکنه جلوی بچمون مادرشوهرم رو مامان برادرشوهرمو داداش

با اینکه من بابا فقط چندبار غیرارادی گفته باباجان دیگ شوهرم ناراحت شده بوده

نمیدونم چطور متوجه کنم حرفشون اشتباهه که ناراحت نشن آخه هرچی میگم بهشون برمیخوره باز میرن سراغ شوهرم

میترسم اگه بگم با شوهرم دعوا کنن یا بگن ما پدرمادرشیم اگه ما نبودیم شماها نبودین چون چندبار این حرف رو زدن

یه چیز دیگه ام بگم شوهرم شکم درده بهش دارو داردوا میدم میگن اینو نخور اونو نخور بیا اینو بخور حالا شوهرم زیاد به حرفشون نمیکنه ولی اینکه تو چیزایی که من میدم به شوهرم دخالت میکنن اعصابم خورد میشه من برای هرچی که میدم قبلا چندین کتاب مطالعه کردم از روی قاعده میدم آخه

چیکار کنم واقعا دارم کم میارم توروخدا اگه چیزی میدونید نکته ای کمکی هرچی که میدونید بهم بگید براتون دعا میکنم

شرمنده طولانی شد 🥺🥲دلم گرفته بود گفتم یکم از حرفامو بگم...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یاعلییییی تا نصفش خوندم اعصابم بهم ریخت خداصبرت بده ،برو کارتن خواب شو بهتر از بودن با ایناست

اووووو هنوز چیزی نگفتم خواهرم دلم گرفته

بیشتر از خودم دلم براش شوهرم میگیره که بین منو خانوادش مونده

هرشب بالا که میره پرش میکنن یک عالم حرف میزنن بهش ولی وقتی میاد پایین یه کلمه هم نمیگه فقط لبخند میزنه دلم میسوزه برای خودمون...دعا کن برامون =(

الهی بگردم برات چقد شرایطتون سخته سعی کنید ی وامی یا شاغل شدن خودتون شغل دوم و سوم همسرتون. ب ی طریقی ی خونه ای اجاره کنید برید فقط

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر

عزیزم بچسب به زندگیت کارشون نداشته باش بزار هرچی میخوام بگم تو چیزی نگو بزن به بیخیالی خدابزرگه

بخدا اگه یه کلمه گفته باشم هرچی گفتن چیزی نگفتم کار به کارشون نداشتم بالا هم نمیرفتم تو زیرزمین پر سوسک و نمدار موندم ولی اونجا نرفتم ولی اونا میان پایین

نیان هم شوهرم میره بالا بهش حرف میزنن

من با اینکه نه سینک دارم نه فرش و نه هیچی بازم با یک پلوپز غذا درست میکنم اما بازم حرفاشون ادامه داره

خب کثیفی خونه که تقصیر اونا نیس

تمیز کن

ی کابینت وسینک دست دوم بخر

شوهرت اینقدر ندار چرا زن گرفته آخه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

خونه مادرشوهر برای کسی هم که دوره همینه و حالاشما هم که مجبوری بخاطر شرایطت اونجا بمونی پس بنظرم خودتو بزن به اون راه کار خودت بکن زیاد نرو تو جزییات چی گفتن چی کار کردن حرص بخور به شوهرت گلایه کنی با این کارات فقط خودت رو آزار میدی الان نمیدونی چن سال دیگه میفهمی پس هر چی گفتن ی گوش در ی گوش دروازه فقط کار خودتو بکن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
کاش حداقل با این شرایط بچه دار نمی شدین اینجوری راحت تر میتونستی خودتم شاغل شی

آدم که نمیدونه روزگار چه خوابی براش دیده...

شاید موقع بچه دارشدن این مشکلات رو نداشته...

آدم که از اینده خبر نداره