2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوهرمه

خوراکی اگه بخام میخره

ولی خب خیلی قربون صدقه میره و بغل میکنه

میشه تاپیک منو گزارش بزنید؟🌱🤍

6 نفر گزارش بزنن کافیه گزارش زدین لایک کنین دعاتون میکنم

متعهد بودن پز نیست، سبک زندگیمه💆🏻🎀.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست🌚

🥴🥴🥴🥴🥴مگه همیشه همو میبینید؟

خو. این چند روزه رو یجور برنامه بریزید همو نبینید

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

الان که ازدواج کردیم با هم

چه زمان دوستی چه الان

خیلی درک میکنه

چیزای شیرین میخره یا چیزی دلم بکشه میخره زود

کلا سه روز اول نمیذاره کار کنم یا خیلیییییی کمک میکنه

ماساژ و...

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

ازدوران دوستی اینجوری بودخوراکی چیزایی ک دوست دارم میخره میبرتم گردش دور دور هرچی بگم هیچی نمیگه چون من کلا سگم اون دورانم دیگ همه چیو میندازم گردن پریود😂

بعد ازدواجمونم تا ۲ .۳روز اول نمیزاره زیاد کارگنم

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

منظورمه بفهمه شما پرید کاری نمیمنه براتون؟

این لوس بازیا برا من تعریف نشده اس😅

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

پارتنر ک نیس

همسره😂 هیچی میگه بخواااب دراز بکش یامی چییییی بخورمممم مگه تو ادمنیستی فتوسنتز میکنی تو وقتی انقد لاغر شدی صعیف شدی معلومه دردت بیشتر میشه 😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

پارتنرم که میشه همون بابای بچه ها آه میکشه و حسرت میخوره که چرا از فرصتاش استفاده نکرده😅😂

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

یه دسته گل رز قرمز بزرگ میگیره با یه جعبه انواع شیرینی خامه ای و یه باکس پر از نوتلا و شکلات و خوشمزه جات🙂↔️

دلت خوشه ها دختر🥲😂 خیلی زحمت بده به خودش بیاد دنبالم بریم یه دور بزنیم و یه غذایی بخوریم

جون به لب هام رسیده...تا به کی در به دری؟

چرا باید پارتنر بفهمه پریودی

اون ندونه کی بدونه؟😐

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....