2789

اصلا محبت نمیکنه قربون صدقه نمیره زنگ زدنش دوساعت یه بار شبا میاد خونمون فقط همو میبینیم خیلی خرج میکنه اما اگه چیزی بخام باید خیلی بهش بگم اونم سعی میکنه از زیرش در بره

کیک جشن عقد گفتم خودش بگیره الان که یه روز قبلشه میگه ابرو ریزیه ندیم به مردم کیک اگه شام میدین کیک بدیم داداشش گوششو پر کرده

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی یهو بعد عقد اینطوری شد یا قبلش هم بود تو توجه نمیکردی

دقیقا بعد عقد این شکلی شد

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

وای خب باهاش حرف بزن

میشه تاپیک منو گزارش بزنید؟🌱🤍

6 نفر گزارش بزنن کافیه گزارش زدین لایک کنین دعاتون میکنم

متعهد بودن پز نیست، سبک زندگیمه💆🏻🎀.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست🌚

تا یه چیزی میشه داد میزنه و هر چی میخاد میگه بعدش خودش برمیگرده

اصلا هم تشکر بلد نیس

سلام من یه خواستگار داشتم قد۱۸۵ خوشتیپ خانواده دار خواهر نداشت وصع متوسط تحصیلکرده کارمند خیلی خیلی عاشقم بود و هس و خیلی دست و دلباز تو ی دیت ۳۰هزینه کرد ولی ی مشکل داست اروم و کم حرف ک خودش میگف اوایلش اینجورم تا حالا دیت نرفتم

ولی من چون پر جنب وجوش بودم با تصمیم خودم و خانواده مجواب منفی دادم حتی نه گفتم اشک و تو چشاش دیدم

و هی پیام داد منم بهش ...و بلاک

بنطرتون کارمون درست بوده؟؟؟کجاش استباه بود

خانواده ممیگن بهترین کار جواب منفی بود

وای سنیدم دوستان اشنایان پسره گفتن دختره لیاقت تو نداشت قطعا

تا یه چیزی میشه داد میزنه و هر چی میخاد میگه بعدش خودش برمیگرده اصلا هم تشکر بلد نیس

جدا شو هنوز زوده میتونی اسمشو از شناسنامه ت پاک کنی

میزارم قبلنو کنار ، میسازم قلعه روی شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊💧

اگر سنتی ازدواجتون عادیه

اره سنتیه اما اصلا تشکر هم نمیکنه اولین رابطه ای که داشتیم بعدش یه حرف محبت امیز نزد

یعنی چی کیک ندیم به مردم آبرو ریزیه؟کیک فقط جنبه نمایشی و برا بریدن وزیباییو اینا داره وگرنه برا پذیرایی که شیرینی جدا میدن

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

[QUOTE=414742445]یعنی یهو بعد عقد اینطوری شد یا قبلش هم بود تو توجه نمیکردی[/

سلام من یه خواستگار داشتم قد۱۸۵ خوشتیپ خانواده دار خواهر نداشت وصع متوسط تحصیلکرده کارمند خیلی خیلی عاشقم بود و هس و خیلی دست و دلباز تو ی دیت ۳۰هزینه کرد ولی ی مشکل داست اروم و کم حرف ک خودش میگف اوایلش اینجورم تا حالا دیت نرفتم

ولی من چون پر جنب وجوش بودم با تصمیم خودم و خانواده مجواب منفی دادم حتی نه گفتم اشک و تو چشاش دیدم

و هی پیام داد منم بهش ...و بلاک

بنطرتون کارمون درست بوده؟؟؟کجاش استباه بود

خانواده ممیگن بهترین کار جواب منفی بود

وای سنیدم دوستان اشنایان پسره گفتن دختره لیاقت تو نداشت قطعا