2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو دانشجویی؟ من بدبخت سال کنکورم ر.یدم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

منم

همدردیم

میشه تاپیک منو گزارش بزنید؟🌱🤍

6 نفر گزارش بزنن کافیه گزارش زدین لایک کنین دعاتون میکنم

متعهد بودن پز نیست، سبک زندگیمه💆🏻🎀.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست🌚

کنکور دارم خیر سرم

نگران نباش

همه رقیبات مثل تو هستن

خودتو اذیت نکن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

نگران نباشهمه رقیبات مثل تو هستنخودتو اذیت نکن

نه بابا من یه گروه درسی عضوم تو تل 34 نفریم سه ساله رفیقیم اونا همه دوسه دورنهاییو خوندن دارن ازمون جامع میزنن جمع بندی کنکورشونم تموم شده ازمون میزنن

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نه بابا من یه گروه درسی عضوم تو تل 34 نفریم سه ساله رفیقیم اونا همه دوسه دورنهاییو خوندن دارن ازمون ...

جدی نگیر

خودتو با ادمهای مجازی مقایسه نکن

برو امار ازمون های ماز و قلمچی و کلاساشون ببین که چقدر افت کرده...

من اطرافم چندتا کنکوری دارم نمیخونند اصلا

یکیشون پسرخالمه که دوازدهمه درسشم خوبه ولی میگ دیگه ۴۰۶ کنکور میدم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

جدی نگیر خودتو با ادمهای مجازی مقایسه نکنبرو امار ازمون های ماز و قلمچی و کلاساشون ببین که چقدر افت ...

منم درس خون بودم الان مسگم 406 مامانم میگه نههه

منم درس خون بودم الان مسگم 406 مامانم میگه نههه

حالا فعلا بخون بعد اگ نشد ۴۰۶