2777
2789

من تنها با اسنپ نمیرم 

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه امنه .داداشام همشون اسنپ کار میکنن 

بی در و پیکر نیس ک مسئول داره ..از طریق جی پی هم کنترل میشه

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

عزيزم تنها و بدون مرد، با اسنپ نرو به نظر من 

درسته كه آدم هاي خوب زيادن ولي به هر حال راننده هاي اسنپ حرفه اي نيستن و شغل اصليشون اين نيست و اقشار مختلف توش پيدا ميشه. من نميتونم تنها كه هستم اعتماد كنم. 

خودت و شوهرت از ى اسنپ استفاده كنيد و وقتى جايى ميخواى برى شوهرتم ببينه تو موبايلش

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

عزیزم امنیت داره مشکلی پیش نمیاد بگید همسرتون براتون اسنپ بگیره و مشخصات راننده رو به شما بگه اینطوری همسرتون از طریق برنامه اسنپ که درخواست داده مسیرهای شما رو میبینه و با خیال راحت به مقصد میرسید 

میدونم روزای خوبم میرسه