2789
عنوان

خونش خیلی بو میده

1 بازدید | 43 پست

خونه خالم خیلی بو میده دیابت داره اضافه وزن شدیدم داره خودشو لباساش بو ببخشید ادرار میده جوری کل خونش بو گرفته ،اینم بگم بی وارثه هیچکس هم خبرشو نمیگیره تنها کسی که تو فامیل خبرشو میگیره منم که بهش زنگ میزنم هر از گاهی میرم دیدنش ولی فقط برای چند لحظه

الان خونش دوره قران گرفته میگه بیا پذیرایی چای کن من نمبتونم

منم گفتم خبر میدم البته بچمم کلاس داره باید زودی برم دنبالش تا اخر مجلس نمیتونم بمونم

شما بگین چیکار کنم ؟؟

باید مشکلش روبهش بگی

گاهی خودطرف نمی تونه بفهمه مشکلی داره

گفتن تو شاید در ابتدا ناراحتش کنه اما به خودش میاد

زیبایی واقعی نه در چشم های هوس ران که در قلب پاک و حجاب عفیفه نهفته هست.حجاب پوششی نیست که زیبایی را پنهان کند بلکه زیبایی را متعالی و ماندگار می سازد .انتخابی قدرتمند برای زنی که ارزش خود را می داند.⚡️امام خمینی رحمت الله علیه: ⭕️آنقدر که انسان غیر تربیت شده مضر هست برای جوامع هیچ شیطانی و هیچ حیوانی و هیچ موجودی آنقدر مضر نیست....!!اینجا نه به کاربر و نه به حرف هاشون اعتماد نکنید چون مشخص نیست چه کسی پشت این صفحه نشسته و هدفش چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره خب گناه داره

برو سر راه یه بسته عود خوشبو هم ببر بزار تو خونه

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

خب چرا نمیری خونه بیچاره رو تمیز کنی من جات بودم میرفتم همه زختخاب و ملافه فرساشو میشیتم میدادم قالیشویی گناه داره شوهر نداره؟

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

بیچاره خب گناه داره برو سر راه یه بسته عود خوشبو هم ببر بزار تو خونه

فک میکنی

بدتر خونه بوی گند میگیره

بنده خدا مادربزرگ منم همینجوریه آدم حالش بد میشه بدجور

ده تا بچه داره یکی از یکی بی سلیقه تر

باید مشکلش روبهش بگیگاهی خودطرف نمی تونه بفهمه مشکلی دارهگفتن تو شاید در ابتدا ناراحتش کنه اما به خو ...

میدونی از لحاظ عقلی هم یکم مشکل داره انگار خودشم میدونه ولی نمیدونم چرا رعایت نمیکنه لاقل هر روز لباسشو در بیاره یا خودشو خشک کنه چه میدونم من متنفذ از بو