2789

سلام 😘اگه مطمینید بهم بگید

ممنون

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره.. احتمالش هست...

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

فک کنم رد کنن البته بستگی داره

میشه تاپیک منو گزارش بزنید؟(آخریو از بالا)

6 نفر گزارش بزنن کافیه گزارش زدین لایک کنین دعاتون میکنم

متعهد بودن پز نیست، سبک زندگیمه💆🏻🎀.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست🌚

بله تو گزینش تاثیر داره. جایی نزن که پیدا باشه

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بله رد میکنن حتی اگر ریمو کنی و جاش بمونه

ای بابا

تا حالا نماز جمعه و انتخابات هم شرکت نکردم رد میکنن؟؟؟

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

آزمون استخدامی کجا ؟ نزن

فرهنگیان

ربطی ندارع»!

مطمئن؟؟؟

اگه دیده نشه و بوق و کرنا نکرده نباشی نه

ممنون😂

جای معلومنزنخب

رو ساق دست

رو کتف یا ترقوه