2789

سلام

مادر من نیاز به مراقبت داره بنا به دلایلی

من پیشش هستم و مراقبت ۲۴ساعته نیاز داره

گاهی ایقد لجباز میشه که دیوونه میشم و باعث میشه سرش داد بزنم

بعدش جوری احساس گناه میکنم که دوسدارم بمیرم فقط

چیکار کنم که صبور باشم و عصبی نشم ؟

منم همین کارو با پسرم میکنم عصبی میشم سرش داد میزنم اما بعدش پشیمون میشم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نهچطور فکر کردی لرم؟😂

ازشکل تایپ کردنت

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نمیدونم چطور بگم که ناراحت نشی دور از جونش دور از جونش بلا ازش دور باشه ولی به بعدش فکر کن که دیگه نیست ،من مادرم را دو ساله از دست دادم ،با اینکه در نود درصد مواقع با هم خوب بودیم الان که یادم میاد گاهی حوصلشو نداشتم گاهی سرش داد میزدم باهاش قهر میکردم ببین شاید چند سال یه بار این اتفاق میوفتاد عذاب وجدان میگیرم ولی الان میخوام فقط باشه هر چقدر میخواد باهام قهر کنه غر بزنه ناراحتم کنه بعد مرگش فهمیدم هیچ کسی تو دنیا مادر نمیشه

با خدا معامله کن و از خدا و امام زمان بخواه کمکت کنه بتونی با نفست مبارزه کنی حتما اجر بزرگی نصیبت میشه و هم در زندگی خودت خیر میبینی

خدا اجر عظیمی مقابلت گذاشته کوچکترین کاری هم که درنقش میکنی نوری هست برای آخرتت