2789

من قبل اینکه برم سرکار همش دوتا مانتو داشتم که خییییلی کهنه شده بودن

الان غز وقتی سرکار میرم و دستم تو جیب خودمه سعی میکنم لباسامو ست بردارم

الان سه تا مانتو شومیزی دارم.با دوتا شلوار که ست کردم باهاشون

دوتا دیگههم دادم خیاط برام بدوزه

شوهرم داد و هوار میکنه که ولخرجی

چطور وقتی هیچی نداشتم این براش مهم نبود و اصلا نمیگفت لباست کهنس

الان که میبینه یکم ذوق میکنم برا لباسام داره میترکه

دیشب کلی باهام بحث کرد گفتمش تو منو دوست نداری وگرنه تو هم کمی باهام ذوق میکردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به سطح زندگی خودت داره اگه جای دیگه لازمه خرجی بشه و پس انداز هم نداری اره ولخرجیه

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

تازه نرمالی الانخوب میکنیخرج کن برای اون چیزی که ازش لذت میبری و ذوق میکنی بهشمردا همینن. ذاتا حسود ...

انتظار داره حقوقمو بدم دستش خودش خرجش کنه برا خونه

شتر در خواب بیند پنبه دانه

ولخرج نیستی.تازه وظیفه شوهرت بوده بگیره الان که با حقوق خودتم گرفتی حق اظهار نظر نداره

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

بهترین کارو میکنی اگه لباس جدید پوشیدن برات حس خوبی داره لباس بخرر تو دوره ای زندگی میکنیم با این گرونی هیچ تفریحی نداریم حداقل بااا لباس خریدن اون حس خوبو تجربه کن

نه زیاد نیست ولخرجم نیستی، کاری هم به حرف شوهرت نداشته باش، با لباس کهنه هم سرکار و بیرون نرو

منم قبلا کم میپوشیدم خصوصا دوره کرونا که جایی نمیرفتم الان از پول خودم میخرم، تازه اونم زیاد نیست و به اندازه است، الان سرجمع مانتو و کت و لباس اداری و زمستونه و پیراهن بلند جمعا ۲۰ تا دارم

تازه حساب کنی کمم هست چون هر کدوم برا یک موقعیتی هست

دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️

😂من کمدم جا نداره ولی احساس میکنم هیچی ندارم بقیه هم میگن ولخرجی ولی ما خانما هرچی بخریم بازم کمه

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡