2789

سرممم داره میترکه خودمو سوزوندم براش رسما مث یه مادرخودش همش به شیر مادرش قصم میخورد منو دوست داره و... ازدواج میکنیم اینا..

داستانش خیلی طولانی وحشتناکه

اما منو ول کرد الان یک ماه شده رفته روبیوش دوروز بعد جدایی حروف mگذاشته نوشته بقول بعضیا m

اقاتوروز تولدم به بدترین شکل غرور و... همه چیزمو شکست یه دعوا شد من گفتم بی ارزش میدونم الان میگید از اول دنبال بهونه بوده ببین بدترین عالم بود اینطور بگم

باهمه چیزش ساختم یعنی رسما یه هیولا بود

اما خب من...

الان ازخدا خواستم فراموشش کنم اما انگار خدا نمیخواد همش اونو تو ذهنم میره هرروز دارم خوابش رو میبینم

اخه مگه چه گناهی کردم خدایا😔

همه راه هارو امتحان کردم نمیشه

قبول کن که فراموش کردنش طول می کشه
سرت رو با کارهای خوب گرم کن

خودت رو تصور کن با دو تا بچه ی کوچک و بی پول و بی جا و مکان در این وضع گرفتار بودی

خدا رو شکر کن که حالا خودش رو نشون داد و زندگی بدی باهاش نساختی.

غمگین هستی و نباید بخواهی این غم ناپدید بشه.

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قبول کن که فراموش کردنش طول می کشهسرت رو با کارهای خوب گرم کنخودت رو تصور کن با دو تا بچه ی کوچک و ب ...

اذیتم قبلا یکسال ولم کرد رفت من برگشتم بهش نتونستم فراموشش کنم دارم زجرمیکشم

چند وقت با هم بودین؟

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

هیچوقت فراموش نمیشه تا آخر عمر . ولی گذشت زمان آرومت میکنه ولی طول میکشه تا به آرامش برسی.برای آرامش ...

وای نه تااخر عمر مگه چه گناهی کردم 💔از اینور چون پدرم فوت کرده یتیمم به اون وابسته شدم

نمیتونی درک کنی احساس میکنم مث این میمومنه که سرطان گرفتم از شدت حال بد

کی گفته نمیتونم درکت کنم؟

انگار دنیا واسه ات ب آخر رسیده

تو هم مث خیلیا از ترک و تنها شدن متنفری

ب خودت زمان بده و اینو ب خودت بگو این آقا ک الان رفته خیلی بهتره اگ ازدواج میکردین و با خیانت تنهات میذاشت

اون مرد زندگی تو نیست،عشق و مرد واقعی زندگیت ب وقتش میاد جوری ک اینو میشوره میبره