2789

پسرداییم اومد باهام دوست شد بعد اومد خواستگاری ب همین بهونه رابطه داشت باهام (میدونم اشتباه کردم عین سگ پشیمونم روزی هزار بار نوبه کردم یک ساله دارم تاوان میدم )همه فهمیدن بعدش شروع کرد خیانت اذیت کردن همین امروز دیدم استوری عاشقونه گذاشته یک بارم گفت پیش دوست دخترمم من فقط میخوام ببینم تاوان میده یا نه آبروی منو برده دلمو شکوندی نابودم کرده روزی هزار بار نفرینش میکنم

کاربری دست دونفره😃

بستگی. داره رابطتون در چ حد بوده؟

اگر مشکلی دراینده برات نباشه. کلا هرکی هرچی گفت کتمان کن 🙌🏻

تموم کن و فراموشش کن بره گم شه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بستگی. داره رابطتون در چ حد بوده؟ اگر مشکلی دراینده برات نباشه. کلا هرکی هرچی گفت کتمان کن 🙌🏻 تموم ...

باکره نیستم و همه فهمیدن 🙂💔

کاربری دست دونفره😃

خودت خودتو ببخش تا وقتی به فکر تاوانی احساس میکنی خودت داری تاوان میدی

خودت هنوز خودتو نبخشیدی حتی اگه توبه کنی ولی بازم از نظر خودت اشتباه کردی و اون استوری میذاره و تو هم چک میکنی وضعیت بهتر نمیشه تقویم برداشتی روز شماری میکنی کی تاوان میده؟ خوب از این تقویم استفاده کن یکم به خودت بیا برای خودت مهربونی به خرج بده

همه ما برای اینکه رشد کنیم باید یاد بگیریم اشتباهاتمون چه عواقبی برامون داره منتهی اینکه تتبیه ما چی باشه و کِی باشه با کائناته ممکنه در پروسه چشم انتظاری برای کارما پس دادنش اسیر شین و یک عمرشما رو بگیره یا ایمانتون رو به چالش بکشه فقط به این اصل واقف باشین تنبیه برای همه موجودات کائنات هست

خودت خودتو ببخش تا وقتی به فکر تاوانی احساس میکنی خودت داری تاوان میدیخودت هنوز خودتو نبخشیدی ح ...

من حالم خوب نیس مدام تو خونه تحقیر میشم همه خوردم کردن نمیتونم ببینم راست راست میگرده و روز به روز حالش بهتره

کاربری دست دونفره😃