سلام لطفا اگه تجربه همچین چیزی و داشتید بگید کسی از آشناهام سالهاست پشت سرم حرف میزنه هرچیزی راجبم میشنوه قضاوتم میکنه جالب تر اینه که یه عده هم حرفاش و باور میکنن و یا مثل همون تکرار میکنن جاهای دیگه یا جهت راهنمایی به خودم میگن کلا آبروم و برده چندین بار بهش گفتم راجب من حرف نزن غیبت نکن تهمت نزن ول نمیکنه کلا حرف زدن راجب بقیه بخصوص بنده که از نظر ایشون همیشه مقصرم کارشه خیلی بیکاره جزء تفریحاتش شده چی کار کنم بس کنه ؟؟؟ کلی دعا کردم خدا هدایتش کنه از بقیه کمک خواستم بهش بگن کارش زشته بدتر شده
همین دیروز با یکیشون مجبور شدم یکم دعوا کنم ولی نه دعوای لفظی محترمانه هیچی عزیز قطع ارتباط کن کامللللل بعدم مردم همیشه تو فامیل بیشترشون چرت و پرت میگن بیخیال
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا تو همین شرایط هستم کاری از دستم برنیومده . کاملا وجهه منو پیش یه سری خراب کرده . اما نظرم اینه شنونده باید عاقل باشه آدمی که هرچیزی که شنید رو بدون فکر قبول میکنه اصلا دیدگاهش نسبت به من ارزشی نداره . نهایتا برام مهم نیست و فاصله از اون آدمها گرفتم
متاسفانه تعداد آدمهای دهن بین دور و برش زیادن از همشون فاصله گرفتم بازم گه گداری میان جهت راهنمایی بهم میگن خب چرا فلان کار و کردی باید بهمان کار و میکردی فلانی راست میگه