2789

خستم از بیکاری یک ماه دیگه ۲۶ سالم میشه همه هی میگن ازدواج نمیکنی چرا ؟ارشد خوندی یا نه ؟سرکار میری یا نه .خسته نمیشی بیکار و ....

رزومه گذاشتم تو یه گروه فک کنم برای همیار معلم نیرو میخواستن زنگ زدن ولی میترسم بگن بیا مصاحبه هیچی بلد نباشم

کانال آموزشی از شیوه های نوین آموزش چیزی ندارید برم نگا کنم یاد بگیرم ؟🥺

و اگر اندوهت آن قدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود، به سمت من بیا تا کنار هم سکوت کنیم..️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیار معلم چیه

پادویی معلمو فک کنم باید بکنی 🥴😂کنار دست معلم کمکش کنی

و اگر اندوهت آن قدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود، به سمت من بیا تا کنار هم سکوت کنیم..️

حالا برو مصاحبه ته ماجرا رد میشی، برات میشه تجربه مصاحبه. سخت نگیر به حرف دیگران. اینجوری که جواب ند ...

😭👍🏻از ترس افسردگی بعدش جواب ندادم زنگ بزنم دیگه ضایع میشه ؟!

همیار معلم که اموزش نمی خواد .اونجا بهت یاد میدن کلاس های مهدوی و شرکت کن

مرسی عزیزم 🥺

مدیرهای مدرسه غیر انتفاعی خیلی رندنخیلیاصلا نیرو از بیرون نمیارن همه فک و فامیل های خودشن

من معاون اجرایی به مدرسه بزرگسالان بودم که بیگاری میکشید ماهی ۸۰۰ تومن پول میداد بدون بیمه کل مدرسه رو هم من میگردوندم بعد اون چند تا مدرسه رفتم که اونا منو خواستن به عنوان همیار ولی بیشتر به عنوان کارگر و خدمات میخواستن نرفتم الان ولی انقد از همه طرف فشاره که چرا بیماری میخوام برم

پادویی معلمو فک کنم باید بکنی 🥴😂کنار دست معلم کمکش کنی

والا یه دختری می اومد کلاس من

یه گوشه ای می نشست و فقط نگاه می کرد و برای خودش یادداشت می کرد

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
😭👍🏻از ترس افسردگی بعدش جواب ندادم زنگ بزنم دیگه ضایع میشه ؟!

نه چرا ضایع بشه، متوجه نشدم، دستم بند بود نشد جواب بدم...

بع چشم تجربه بهش نگاه کن نه تنها پل موفقیت

نه چرا ضایع بشه، متوجه نشدم، دستم بند بود نشد جواب بدم...بع چشم تجربه بهش نگاه کن نه تنها پل موفقیت

🥺👍🏻🫂

حالا بلد نباشی آخرش نمیری اونجا کار کنی استرس نداشته باش رمز موفقیت این همه چیز آسون در نظرت بگیری ب ...

👍🏻🥺🫂❤️