2789
عنوان

کیا میخوان خونه دار بشن

1 بازدید | 13 پست

سلام دوستان شبتون بخیر🥰

یه چله میخوام بزارم برای خونه دار شدن

من این تاپیکی زدم بابتش تحقیق کردم

یکسریا نیاین بگید چجوری قرار یدفعه خونه دار بشیم و ...این آیه واقعا مجرب یعنی من اولین بار یه بلاگره گذاشت گفت من جواب گرفتم بلاگری هم که میگم مومن نبود

همین نینی سایت تحقیق کردم دیدم بله خیلیا حاجت گرفتن

یعنی از جایی که فکرشو نمیکردن خدا بهشون کمک کرده

وام میخواستن گرفتن

ارث رسیده و ... هرچیزی که باعث بشه خونه بخرن خدا راهشو باز کرده براشون

🩷🩷🩷🩷🩷🩷

من میخوام یه چله بزارم که چهل نفرمون تا ۴۰ روز آیه ۲۹ سوره مومنون روزی ۲۵ مرتبه بخونیم

هرکسی میخواد شرکت کنه بگه من اسمش بنویسم تعداد تکمیل بشه صداتون میکنم باهم شروع کنیم

((((هر روز به نیت خانه دار شدن یه عزیز میخونیم خانه دار شدن خودمون__چون دعا دسته جمعی بیشتر جواب میده )))

و اینکه خودمم حاجت گرفتم و چند ماهه خونه گرفتم

و چله های قبلیم که گذاشتم خیلیا حاجت گرفتن خداروشکر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پیام بدین لینک گروه دعا چله رو داخل ایتا براتون بفرستم 🥰

من میخوام بالام جان

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

منم هستم به نیت یه خونه

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

پیام بدین لینک گروه دعا چله رو داخل ایتا براتون بفرستم 🥰

پس حواست به صفحه باشه بالام جان

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو