2789

دو سه روزه اصلا نشد درس بخونم

یک روزش که تولد مامانبزرگ مامانم بود مامانم مجبورم کرد برم چقدر گفتم نمیام

دیروزم دوستم اومد سوپرایزم کنه خیلی موند خونمون من چون متوجه شده بودم میخواد بیاد به مامانم گفتم بهش بگو چهارشنبه بیاد من امروز خیلی کار دارم اما نکرد

منم کلاس های عملی داشتیم اناتومی تشریح جسد داشتیم و...که من قسمت عروق و اعصاب پا رو نتونستم بخونم با عروق دست و روی جسد متوجه نشدم حالا بخونم میتونم بعدا تشخیص بدم اما خب خیلی کارم سخت میشه😭😭😭😭😭😭

عضلات دست و عضلات پا و شریان دست و اعصاب دست رو کامل بلدم اما ورید دست و عروق پا و اعصاب پا موند دارم سکته میکنم

میشه دعا کنید استاد موافقت کنه یه جلسه دیگه بذاره برامون تورو خدا

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولد مامان بزرگ مامانت بود 😵 من رفتم

تولد ۱۰۰ سالگیش

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

تولد ۱۰۰ سالگیش

منم یه هفته پیش تولد مادربزرگ مامانم بود تولد ۱۰۶ سالگیش باورت نشه براش کیک صورتی خریده بودند عکس باربی روش بود انقدر از کیکش خوشش اومد از همون اول هایده رو گذاشت تا آخر رقصید 🤣

من یه دختر فروردین ماهی ام تکواندو برام عشقه جونم براش حاضرم بدم عاشق مبارزه ام تو بنویس تکواندو من میخونم عشق وای به حال کسی که بخاد ازم بگیرتش تکواندو کارا خواستن شک داری بیام ببافمت