2789
عنوان

بنظرتون خیانت میکنه

1 بازدید | 14 پست

دو هفتس باهمیم تقریبا هر روز از ساعت شیش هفت عصر غیب میشه تا ده یازده بعد میگ با خانواده وقت میگذرونم یا رفیقام منم باورم میکنم . دیروزم همینجوربود خبری ازش نبود ساعتای ۸ رفتم همون خیابونی ک چن شب پیش س بار توش منو چرخوند یهوو یه ماشین دیدم خدایا پلاک ماشینش بود اخه من سالهاست پلاکشو حفظم از شیشه عقب ک دودی نیس دیدم رو صندلی جلو یکی نشسته ک استایلش ب دختر میخوره شب بود درست نمیدیدم ولی خب دختر بود بنظرم شایدم چشام نمیخاس باور کنه یهو رف یه سمت دیگ گمش کردم ی ساعت بعد بهش پیام دادم سلام عزیزم من قبلا شماره پلاکتو حفظ بودم بت میگم ببین همینه هی میگف چرا حالا شماره پلاکو گفتم نوشت نمیدونم خودمم درست بلد نیسم فک کنم همینه بعد نوشت چرا حالا نوشتم امشب دیدمت با یه دختر بودی رو همون خیابونی ک اونشب چن بار منو چرخوندی بعد چن ثانیه نوشت نبودم من نوشتم میشه یه عکس از پلاک بدی من معذرت خاهی کنم نوشت میگم نبودم من ... یه بیس دقیقه گذشت نوشت امشب پسرخالم باهام بود رفتم رسوندمش ساعت هشتو نیم اینا ( همون ساعتی ک من دیدمش) دیگ هیچ جوابی ندادم نیم ساعت بعد تو روبیکا پیام داد چیکار میکنی سین کردم جواب ندادم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند سالت و چند سالشه که تو که میگی سالهاست شماره پلاکشوحفظی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

چند سالت و چند سالشه که تو که میگی سالهاست شماره پلاکشوحفظی

اون ۳۱ منم ۲۲ پنج شیش ساله دوسش دارم تو خونشون واحد بالا مستاجر بودیم با اینک ۴ ساله از اونجا رفتیم نتونستم از فکرش درام

اون ۳۱ منم ۲۲ پنج شیش ساله دوسش دارم تو خونشون واحد بالا مستاجر بودیم با اینک ۴ ساله از اونجا رفتیم ...

پس اگر بدونی هم خیانت میکنه باهاش میمونی کاملا معلومه .چون نمیخوای باور کنی ۵سال رو ادم اشتباهی سرمایه گذاری کردی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

پس اگر بدونی هم خیانت میکنه باهاش میمونی کاملا معلومه .چون نمیخوای باور کنی ۵سال رو ادم اشتباهی سرما ...

نه ۵ سال جلو نرفتم چون که نمیخاستم تو رابطع ای باشم ک بدردم نمیخورع . من عادت کردم ب همونجوری ک فقط تو ذهنم باشه برام کاری نداره تموم کنم

نه ۵ سال جلو نرفتم چون که نمیخاستم تو رابطع ای باشم ک بدردم نمیخورع . من عادت کردم ب همونجوری ک فقط ...

پس تمومش کن .معلومه ایشون سندروم قلب بیقرار و آلت سرگردان داره