2789
عنوان

ازدواج دوم با بچه دختر

1 بازدید | 21 پست

سلام من دوتا دختر دارم ۱۴ و۱۱

بنظرتون درسته ازدواج کنم ؟؟

مشکلی با ناپدری پیش نمیاد ؟

غصه نمیخورن؟؟؟

نمیدونم چه کاری درسته همیشه مجرد بمونم یا دوباره ازدواج کنم؟؟؟

طرفمم یه دختر۸ ساله داره زنش فوت شده

بتونی هندل کنی عالیه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

چی بگم

ولی چالش زیاد داری

الگه اوضاع مالیت خوبه ازدواج نکنی بهتره

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مستقل و شاغلم مستاجرم ولی

بابا دخترات کجاس؟

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

اینقد تونت و این ور اونور شنیدم که ناپدری ب بچه تجاوز کرد یا نامادری بچه رو کشت قید ازدواج دوباره رو زدم...دور از جون بچه ی من و شما و همه ی بچه ها.....خیلی دوزه مونه بدی شده

با بچه هات زندگی کن خبمشکل مالی یا عاطفی داری؟چرا به ازدواج فکر کردی؟

باهم زندگی میکنیم

خب نیاز عاطفی بود ولی الان دودل شدم میترسم پشیمون شم و راستش به مردا اعتماد ندارم و بدبینم