2789
عنوان

خط چشم کشیدن

1 بازدید | 5 پست

سلام

من بلد نیستم قرینه بکشم چیکار کنم ؟

و اینکه چه خط چشمی خوبه ؟

ماژیکی ، مدادی یا ... کدوم خوبه ؟

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️🥲🙏🏻

اگه بلد نیستی قرینه در بیاری از این استامپی ها بگیر خیلی خوبه خودمم دارم قرینه درمیاد

من یه دختر فروردین ماهی ام تکواندو برام عشقه جونم براش حاضرم بدم عاشق مبارزه ام تو بنویس تکواندو من میخونم عشق وای به حال کسی که بخاد ازم بگیرتش تکواندو کارا خواستن شک داری بیام ببافمت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه بلد نیستی قرینه در بیاری از این استامپی ها بگیر خیلی خوبه خودمم دارم قرینه درمیاد

عه باشه ممنونم

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️🥲🙏🏻

چه قیمت هستن ؟

چه قیمت هستن ؟

هه جوره هس من خریدم ۱۵۰ دو طرفی هس یه سرش استامپیه یه سرش ساده

من یه دختر فروردین ماهی ام تکواندو برام عشقه جونم براش حاضرم بدم عاشق مبارزه ام تو بنویس تکواندو من میخونم عشق وای به حال کسی که بخاد ازم بگیرتش تکواندو کارا خواستن شک داری بیام ببافمت