2777
2789
من عقب ننداختم تا ۱۵ام وقت دارم ولی همیشه از ی هفته قبل پری دل درد و سینه درد داشتم ولی الان اصن هیچ ...

شما فعلا تو نوبت ویزیت  باش تا 15 ام😉😉😉😉فعلا دکترای سایت درگیر استارتریم😆😉😉😉

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چند وقته اقدام میکنم هر سری منفی میشه نمیدونم چیکار کنم    

دفعات پیش هم عقب مینداختی؟ 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
آره روزه م ولی بی بی چک ندارم باید برم بگیرم

اگر روزه ای همون حالت ناشتا رو داری  . می تونی بذاری. انشالله که این دفعه مثبته عزیزم.گذاشتی ریپلایمون کن با خبر شیم

قبلا حدود یک یا دو روز عقب انداختم میترسم اینبارم منفی باشه حالم گرفته بشه

انشالله که مثبته عزیز دلم😊😊😊😊

ان شا الله اگه حال داشتم عصر میرم بیرون بی بی میگیرم خبرشم میذارم

انشالله😊😊😊

من همون روز که باید پریود می شدم بی بی چکم مثبت شد و ضمنا غروب هم بود طرفای 6-7 غروب. می تونی بزاری. اگه باشی نشون میده. من اگه بودم که تا الان هم طاقت نیاورده بودم و بی بی چک میزاشتم

من همون روز که باید پریود می شدم بی بی چکم مثبت شد و ضمنا غروب هم بود طرفای 6-7 غروب. می تونی بزاری. ...

چند وقته اقدام میکنم هر سری میذارم منفی میشه

برا همین چند روز صبر کردم 

هر روز برام اندازه ۱ هفته میگذره  

الهی و ربی من لی غیرک