2789

خیلی حالم بده هر دفعه بدتر از دفعه قبلی، کی میگه بعد ازدواج و زایمان آدم بهتر میشه؟ من دردام خیلی بیشتر شده. قبلا سردرد نداشتم الان اونم دارم گیج و منگم علایم آلرژیم ده برابر میشه تو این تایم تمام استخونام درد میگیره حس مرگ دارم کاش یه دفعه بکشه راحت شم... انقد حالم بده و رنگ پریدم که اگه سرکار برم همه میفهمن

عزیزم آروم باش بعد زایمان زن کم خونی میگیره واسه دردها هم دمنوش بخور کاچی ی کیسه آبگرم پنچ دقیقه دوش سر پایی درست میشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من درکت میکنم و دقیقا یه دلیل بزرگ که خانه دار شدم همین هست که پریودام به شدت سخته . بعد از زایمان دوم یکم بهتر شد اخیرا دوباره خیلی سخت شده . .بعضی مکملای خارجی اهن برای این موضوع خوبه ولی من نمیتونم بخورم یبوست شدید میشم . از یه ده روز قبلش گرمیجات رو هم بیشتر بخوری یکم جواب میده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم آروم باش بعد زایمان زن کم خونی میگیره واسه دردها هم دمنوش بخور کاچی ی کیسه آبگرم پنچ دقیقه دوش ...

باید جون داشته باشم کاچی درست کنم تا الان تو تخت بودم به زور خودمو کشوندم پای گاز یه ماکارونی برا بچم بذارم اصلا یه حس بیهوشی دارم مثل اینایی که قرص خوردن حالیشون نیس

باید جون داشته باشم کاچی درست کنم تا الان تو تخت بودم به زور خودمو کشوندم پای گاز یه ماکارونی برا بچ ...

تاالان سنو دادی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من درکت میکنم و دقیقا یه دلیل بزرگ که خانه دار شدم همین هست که پریودام به شدت سخته . بعد از زایمان د ...

وای خیلی بده من از خونه موندنم راضی نیستم فکر میکنم رو تخت بیمارستان باشم فقط بخوابم و سرم بزنن برام... باز حالا من کارم هرروز نیست خیلی اوقات نمیرم این مواقع

اخیرا نه اونبار رفتم دکتر برام پاپ اسمیر و ازمایش نوشت فقط که مشکلی نداشتم

اونا واجبن سنو بده شاید تنبلی یا چیزی باشه حجم از درد طبیعی نیس

اونا واجبن سنو بده شاید تنبلی یا چیزی باشه حجم از درد طبیعی نیس

بعدا برم سونو هم بدم... اخه فقط درد شکم نیست من چیزیای دیگه بیشتر اذیتم میکنه سردردم استخونام، علایم آلرژیم. فکر کن من چند ماه پشت هم این مواقع میرفتم دکتر فکر میکردم انفولانزاست سرم و امپول و دارو میداد اونم... تا این که دیدم دقیقا با پریودم شروع میشه سرچ کردم دیدم همچین چیزیم هست

بعدا برم سونو هم بدم... اخه فقط درد شکم نیست من چیزیای دیگه بیشتر اذیتم میکنه سردردم استخونام، علایم ...

نه برو بده انشالله تنت سلامت باشه تا پای گازی ی کیسه آبگرم بزار برای حوله زیر کمرت آروم میشی