2789

۱کیلو کمتر کنی عالی میشی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرم اگه باهاشم ورزش کنی همین وزن خیلی فیته

من خودم هم قد توهم ولی ۶۸ کیلو .چون ورزش میکنم روفرمم. ولی دوسم دارم ۶۵ باشم بهم میگن نه همین خوبه

رفیق من همسر من عاشقتم.☺️ 🥰بمونی برام😍

خوبه من با قد 173 هم وزن توم باسن و رون هام بزرگه و کمر باریک اگر تجمع چربی توی شکم نداری اوکیه و میتونی اضاف کنی

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

ارع منم باسن و رون هام بزرگه می ترسم اگر چاق کنم باز نتونم لاغر کنم

اگر از رون و باسن چاق میشی اشکال نداره اضاف کنی شکم اب کردنش سخته وگرنه بقیه قسمت هارو میشه راحت اب کرد

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

ممنون ولی من حس میکنم زیادی قدم بلنده

ن خوووبی البته سلیقه منه...

فقط باید یه مرد قد بلند لایق مثل خودت پیدا کنی ترکیبتون خیلی قشنگ میشه من خیلی دوست داشتم قدم بلند می بود

ولی خدا نخواست شاکرشم که لااقل سالمم و اندام خوبی دارم