2789
عنوان

متاهل ها بیاین

225 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها

شوهر من فوت فی...تیشه از دوران نوجوانی فیلم میدیده، فیلم های مربوط به همون علاقه اش بعد ازدواج خیلییییی کمتر شد به گفته خودش( البته اینو هم بگم به رابطه طبیعی هم علاقه داره) ولی هنوز ماهی یکی دوبار فیلم میبینه و خودش هم میگه بعد ش عذاب وجدان میگیرم ولی نمیتونه ترک کنه و این خیلی منو آزار میده.

حالا این سری بهم گفت دیگه میخوام ترک کنم واقعا

ولی من همچنان استرس دارم که اگه نتونه ترک کنه باید چیکار کنم🥲

فوت فتیشا فقط با پا خوردن ار.ضا میشن ؟؟ با اینکه خیلی وقته میدونم چیه ولی هنوز برام قابل هضم نیست

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا از همین الان باید بهش فکر کنی که اگر ترک نکرد چیکار کنم هرچند این واقعا مشکل حاد یا علاقه نامتعارفی محسوب نمیشه

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

گوشیشو بگیر فیلمارو پاک کنکسی که زن داره چرا باید فیلم ببینهبشین باهاش حرف بزن رابطتون رو بیشتر کنید

فسلم ها تو سایته

گوشیش رو چجوری بگیرم مگه بچه است؟🫠

باهاش حرف میزنم میگه واقعا دام میخواد ترک کنم چون خودمم بعدش عذاب وجدان میگیره

میدونی این فیلما انقدررررر که هرروز چیز جدید میزارن ادم رو تنوع طلب میکنن وگرنه منم همیشه لباسای خوش ...

منظور قصمت فانتزی که داره رو بیشتر دیدش بزار

سلامتی و خوشبختی دخترم