2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم یه سوال بیربط راجب کنکور بپرسم؟؟

دعای من خیلی گیراست😇در نتیجه ، خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که توی نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

رژ گونه خیلی چهره رو شاداب میکنه بگیر.منم خیلی کم ارایش میکنم اما رژگونه جزءش هست

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

بله

من از اول سال قشنگ کنکوری درس خوندم یعنی با تست و ازمون و تحلیل و....

ولی اصلا نهایی کار نکردم و الان بشدت داغونم

معدل کتبی پارسالم ۱۹/۰۹ شد و امسال حتما باید ترمیم بزنم

بنظرتون توی ۱ماه باقی مونده چجوری بخونم که حتما پزشکی بیارم،پزشکی دانشگاه تاپ منظورم نیست،شهرستان باشه اوکیه

دعای من خیلی گیراست😇در نتیجه ، خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که توی نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

دل ارتباط با امضات، میشه دعا کنی برام؟ ندا پولی ک میخوام جور شه برام ۳یا۲ ملیون

عزیزم راستش اون فقط برای اینه که آقایون درخواست ندن

کلی چشم حتماا دعا میکنم نداجون💖💖

من از اول سال قشنگ کنکوری درس خوندم یعنی با تست و ازمون و تحلیل و....ولی اصلا نهایی کار نکردم و الان ...

بله

نهایی باید تسلط روی کتاب درسی و سوالات نهایی سال قبل و بعدش حل سوالات تالیفی

مشاور انتخاب رشته کنکور

بلهنهایی باید تسلط روی کتاب درسی و سوالات نهایی سال قبل و بعدش حل سوالات تالیفی

توی ۱ ماه میشه جمعش کرد؟؟

توی ۱ ماه میشه جمعش کرد؟؟

اره

اگه کنکوری خونده باشی، نهایی برات آسون میشه

فقط اول کتاب درسی بخون با دقت و رفع اشکال کن بعدش حل سوالات نهایی سال های قبل حتما بعدشم حل سوالات کتاب کال ها مثل فرمول ۲۰ و سوالات تشریحی موسسات مختلف بعدش روش نوشتن توی نهایی رو تمرین کن حتما

مشاور انتخاب رشته کنکور

ارهاگه کنکوری خونده باشی، نهایی برات آسون میشهفقط اول کتاب درسی بخون با دقت و رفع اشکال کن بعدش حل س ...

مرسییی💖❤️