2789

سلام.من چندتا دکتر با سابقه دیدم ولی کاراشونو زیاد دوست ندارم ولی ی دکتر خوشم اومد اما اینطور ک فهمیدم سابقش کم یعنی نمونه ای ک مال چندسال پیش باشه پیدانکردم ازش

حالا به نظرتون ممکن بعدچندماه یا چندسال بینی بعدعمل دفرمه و بدشکل بشه یا مشکل تنفسی ایجاد بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مشکل تنفسی اینا باشه از همون اول متوجهش میشی نه بعد چندسال ولیی کلا بینیت دوسال بعد عمل با مثلا ده سال بعد عمل خب قطعا فرق داره حالتش و تو دوره پرایمش نیست دیگه ولی دفرمه و بدشکل نمیشه اگر جای خوبی عمل کنی

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

بینی که غضروف مصنوعی توش باشه بعدا افت پیدا میکنه باید رینوپلاستی بکنه دوباره به زمینه صورت هم هست ا ...

خوب بودن میترسم بعدها بدشه

بینی خودم گپشتی نیست تقریبا نیمه گوشتی با پوشت نازک

اگه مشکل تنفسی اینا باشه از همون اول متوجهش میشی نه بعد چندسال ولیی کلا بینیت دوسال بعد عمل با مثلا ...

هردکتری راضی وناراضی داره دکتر خوشماومد انگار سابقش کم البته نمیدونم اینطوری فهمیدم از پیج ک تازه هست تمیدونممم🙁

هردکتری راضی وناراضی داره دکتر خوشماومد انگار سابقش کم البته نمیدونم اینطوری فهمیدم از پیج ک تازه هس ...

دکتر من هیچ ناراضی نداشت خداییش خیلی دکترای دیگه هم هستن همینطوری

البته ممکنه کسی از نتیجه بینیش خوشش نیاد اون عادیه ولی مثلا مشکل تنفسی یا اینکه اسیب بزنه به بینی و خرابکاری کنه نداشت واقعا

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

دکتر من هیچ ناراضی نداشت خداییش خیلی دکترای دیگه هم هستن همینطوریالبته ممکنه کسی از نتیجه بینیش خوشش ...

من هردکتری سرچ کردم ناراضی داشت حتی بهترین ها چون سلیقه ای مثلا من مبگم خوشگل شده اما طرف خودش راضی نیست کلا نظرا متفاوت مثلا من نوکتیز دوست ندارم

من هردکتری سرچ کردم ناراضی داشت حتی بهترین ها چون سلیقه ای مثلا من مبگم خوشگل شده اما طرف خودش راضی ...

منم همینو گفتم اونی که سلیقه ای بحثش جداست مهم همینه که خرابکاری نکنه و اسیب نزنه و مشکل تنفسی نداشته باشه سوراخا کوچیک بزرگ نباشن و اینا

منم همینو گفتم اونی که سلیقه ای بحثش جداست مهم همینه که خرابکاری نکنه و اسیب نزنه و مشکل تنفسی نداشت ...

ی دکتر هست سابقشم زیاد ولی چندتا مدل دیدم سوراخا۸بود من دوس نداشتم دوس دارم دایره بیضی اینجوری بشه