2789
عنوان

در مورد خواستگارم واقعا گیجم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 70 پست
من خودمم به همینا فکرمیکنم حتی راجب خرید ماشین تاپیک ام زدم مامانم گیر داده اگه رد کنی پشیمون میشیای ...

اگر میخوادت تا بعد کنکور صبر کنه درستممم باید بخونی ۱۰ سال زیاد

اگر نزارع درس بخونی فقط کلفت خواست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب بگو میخوام کنکور بدم فعلا اگه خوشش اومده صبر کنه

قبول نمیکنن میگن نامزد کنید

خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸

بعدا آخه عقب میوفتم

وقتی اصلا نمیدونید از زندگی چی میخواید ازدواج نکنید .

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

اگه خودت مذهبی نیستی کنسل کن چون چالشای وحشتناکی پیش روئه

دقیقاً

ما خانواده ای مذهبی نیستیم خیلی مدرن تریم میدونم قراره بعدش عذاب بکشم😭😭😭

خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸

وقتی اصلا نمیدونید از زندگی چی میخواید ازدواج نکنید .

مشخصه از زندگی چی میخوام تو امضام

خخونه شوهر هم میشه رفت

خونه شوهر براش نریدننننن بشینه ظرف بشوره ک چی

دوره پیامبره ۱۸ سالگی شوهر کنه

دخترای بقیه رو ببین قرن ۲۱ ایم همه تحصیلکرده هستن و ماشین هم دارن دخترشو از سر راه ک نیاورده شوهر کنه یا مشکل مالی داره مگ

خوشش بیاد میمونه بعدشم ۱۰ سال ازش بزرگترها مرتیکه پیر

بعدا آخه عقب میوفتم

عزیزم ازدواج نکن تو سن کم

حتی همسرت پسر پیامبر باشه خودتو بدبخت میکنی

الان چه عجله ای داری ؟همسنای تو دارن رقابت میکنن برای اینکه تو تاپ ترین دانشگاه ها قبول بشن بعدا وارد بازار کار بشن یا مهاجرت کنن بعد تو فکر شوهری ؟

عزیزم ازدواج نکن تو سن کم حتی همسرت پسر پیامبر باشه خودتو بدبخت میکنی الان چه عجله ای داری ؟همسنای ت ...

دودلم آخه همه میگن رد کنی پشیمون میشی

اگه قرار باشه ازدواج ام جلوی تحصیلمو پیشرفت مو بگیره نمیخوام

قبول نمیکنن میگن نامزد کنید

یعنی چه

اصلا تو باهاش حرف زدی اصلا دوستش داری ازش خوشت میاد؟ دوست داری این بشه شوهرت؟ کنارش احساس خوبی داری؟ بنظرت آدم امنیه؟ قیافش به دلت میشینه؟ میتونی ابراز علاقه کنی بهش؟

اگه جوابت به سوالام نه بود ردش کن ، قحطی پسر که نیومده بهترش میاد عجیبه مامانت چقد هوله

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان.. /درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام

یعنی چه اصلا تو باهاش حرف زدی اصلا دوستش داری ازش خوشت میاد؟ دوست داری این بشه شوهرت؟ کنارش احساس خو ...

منم خوشم میاد یکم

واسه ازدواج ولی هیچ فکری ندارم