2789
عنوان

شوهرم اومد منت کشی پسش زدم بهش گفتم دیگه نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 95 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حق داری عزیزم خانوادش دارن سواستفاده میکنن خودشم حالیش نیست یا مهر طلبه و دنبال تایید اونا

اصن مادرش یه حقوق بازنشستگی داره که قناعت کنه زیاذشم هست متتها میگو خوراک اصلیشه باورت میشه؟؟

چقدر بد

با محبت و احترام به همسرتون توضیح بدین کارشون اشتباهه به پدر و مادرشون کمک کنند ولی در حد خوراک و درمان

برای خرج های غیر ضروری با بقیه شریک بشن تا فراهم کنند

بگو میدونم دوسشون داری ولی اینها پدر و مادر بقیه خواهر و برادرهاتونم هستند اونها هم وظیفه دارند شما تو این مدت وظیفه خودتو به خویی انجام دادی نوبت بقیه هم هست تو این کار سهیم بشوند.

ولی کار شماهم خیلی اشتباهه از خواسته های خودتان میزنی همسرتون میگه اینکه خرجی نداره براش پول کنار بزارم

من الان یک چیزی هوس کنم سریع به همسرم میگم بخره

بعضی وقتها میگه با خنده مگه بارداری انقدر هوس میکنی ولی اهمیت نمیدم

وقتی خودت برای خودت ارزش قائل نیستی چیزای خوب نمیخوری یا نمیپوشی بقیه هم ارزش براتون قائل نمیشن

درخواست نده بیشعور🙏

بخدا حق داری

بابای منم یه مدت اینجوری شده بود

پسر عموم در حد چند میلیارد بدهی بالا آورد(حدود ۱۵سال پیش) و همه انتظار داشتن بابام تصفیه کنه،خدا میدونه چقدررر پدرم قسط و پول داد بابت گند کاری پسرعموی احمقم

دیگه انقدر پدر مادرم دعوا کردن تا بابام دست برداشت و کوتاه اومد

دعای من خیلی گیراست😇در نتیجه ، خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که توی نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

نه خونه خودمم ولی نه غذا میپزم نه کلفتی میکنم نه نگاش میکنم

بنظرم اینا فایده نداره

باید بشینین درموردش حرف بزنین اگه قبول نمیکنه باید یه اقدامی بکنی که قبول کنه درحضورخانواده ها

وگرنه عواقبشو بهش نشون بدی

درغیراینصورت اتفاق خاصی نمیفته

اصن مادرش یه حقوق بازنشستگی داره که قناعت کنه زیاذشم هست متتها میگو خوراک اصلیشه باورت میشه؟؟

شماچرا مراعات میکنی وخرج نمیکنی؟اینجور مردا خیلی خیلی سخت متوجه میشن اینجور رفتارا به ضرر زندگی وخانواده خودشونه

چه خانواده گاوی داره بعدازدواج دیگه باید از برادرکشیدبیرون دیگه واقعا بعضیاواقعا نفهمن

اصن کار به جایی رسیده جامون برعکس شده من لباس میخرم اینا بهم میگن کم خرج کن به یه جایی برسین

مگه میزارن که من خرج کنم بمن دروغ میگن همه با هم دستشون تو یه کاسست

وقتی بیفتی دنبال اجرا گذاشتن مهریه جلوی تمام حساباش بسته میشه .دیگه نمیتونن کاری کنن.تا الان سکوت کردی بسته .دیگه بزن به در سلیته بازی به حرف خانواده تم گوش نده که ولش کن مادره بزار خرج کنه .سلیته باش دنیا به کامته

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

چقدر بد با محبت و احترام به همسرتون توضیح بدین کارشون اشتباهه به پدر و مادرشون کمک کنند ولی در حد خو ...

عزیزم من میبرمش رستوران هی میگه وای یه مرغ میخریدم خونه میخوردیم اینجا گرونه اینقد میگه کوفتم میشه من بشدت مغرورم تحمل منت ندارم اینم برا همه دست و دلباز ولی برا من با منت کار میکنه