2789

وقتی جدا شدن حدود ۲ سال پیش

که رفت و آمدد دادگاهی داشتن

من کاملا منزوی گوشه گیر شده بودم خونه خودمون بودم

مامانم خونه پدربزرگم

بابامم میرفت بیرون کلا شبا میومد

هیچ کس برام زنگ نزد یه سراغی بگیره حال روحیت چطوره؟

داری میمیری زنده ای؟ من این همه دختر خاله دختر عمو داشتم همسن و سال همدیگه اما دریغ یک نفر نپرسید تو خوبی یا نیستی حتی پیام ندادن هیچ

یکسال کنج خونه بودم بخدا جدی میگم بیرون نمی رفتم حتی مگر اینکه مجبور بشم دکتری چیزی

اگه هم منو بیرون میدیدن فامیلا حالت آخی ، چه رنگ پریده ای، چه لاغر شدی باحالت ترحم حالت خوبه؟ چشاشونو ریز میکردن آه میکشیدن( آدم خودش قشنگ میفهمه کی ترحم ظاهری میکنه کی ناراحته واقعا)

یهو تصمیم گرفتم از این مود دربیارم رفتم ارایشگری اسم نوشتم

دوستم کارگاه خیاطی داشت عصرا میرفتم ۴ ساعت پیشش

کلا از خونه زدم بیرون رفتم دنبال کارا دانشگاه افتادم که برم دانشگاه

یهو فامیلا پیداشون شد و چجوری؟

همه رفتن تو قیافه باهام😳خصوصا خانواده پدری 😳

دخترعموهام تیکه مینداختن بعد ۲۴ سال میخوای بری دانشگاه؟ من دارم برای ارشد میخونم تو تازه میخوای بری؟

دست به یکی کردن به جدایی پدررمادرم کنایه زدن که بچه های طلاق آواره میشن دختر عمم باباش فوت کرده بود میگفتن خداروشکر کن که آواره نشدی بچه طلاقی نشدی 😐

الان دختر عموهام بیخود و بی جهت باهام قهرن😐😳

زنعموم گفته بود این سنش داره مبره بالا هنوز مجرده پشت سرم یه فتنه به پا کرده بود اخی کسی نگرفتش فلان

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چ ادمای بدجنسی

اینکه تو سختی فامیل ادم پشت ادم باشه فقط تو قصه ها پیدا میشه توقعی نیس ولی این دیگ بیشعوریه

توم باهاشون قطع ارتباط کن اصلا جایی نرو ک اونا هستن انشاالله اونقدر موفق میشه از حسادت بترکن بمیرن

منم خیلی دیدم. تا یکی بدبخت و بیچارست آدما براش دلسوزی میکنم از دور، دستشم نمیگیرن

ولی تا کسی شروع به پیشرفت می کنه و حالش خوب میشه همممه یا بدش رو میگن یا سعی می کنم جلو پیشرفتش رو بگیرن. شما راه درست رو ادامه بده و سعی کن تا میتونی چراغ خاموش پیشرفت کنی.حسود زیاده

حسودن مردم ، همونجوری که قبلاً گم شده بودن و تو نمردی، الآنم بهتره برن گم شن، چون به دردت نمیخورن، تو هرکاری برای خودت خوبه انجام بده، تا میتونی توی جمعشون نرو و از دور روی خوش نشون بده و الکی زبون بریز ، ولی بهشون نزدیک نشو

باور کن با این حرفا که زدی تو دلم تحسینت کردم که زودی به خودت اومدی و اینقدر مسیر موفقیتت روشنه که نمیتونن حسادت شون رو کنترل کنن توقع داشتن دور از جون بد بخت و منزوی بشینی دیدن برعکس داری رو پاهای خودت وایمیسته و موفق میشی دارن میترکن

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

فقط به موفقیت خودت فکر کن، مزاحم سر راه زندگی زیاده، خیلی از مزاحمت ها هم از سر دلسوزیه ولی مزاحمته.

با جریان زندگیت پیش برو، اصلأ منفعل نشو. هر وقتم شرایط بود خوب ازدواج می کنی نمیشه آگهی زد که یکی بیاد اینو خواستگاری کنه.

اما هیچ سنی برای دانایی و یاد گیری دیر نیست، مادر من بعد از ازدواج من و دانشگاه خواهرم دوباره شروع کرد درس خوندن، الان متخصص طب سنتی هستش، یعنی پزشکی عمومی تمام، دپره تخصیص هم رفت.

همينن تا بياي پيشرفت كني دشمن خونيشوني

من که باهاشون رفت و آمد نمیکنم

هرجایی هم باشن راهمو کج میکنم جای دیگه میشینم

اما انقدر حسودن که دختر عموم میاد کنارم زیر لب و دندون هی کنایه میزنه نیش میزنه من اصلا جواب نمیدم نشنیده میگیرم

بعدم میره پشت سرم میگه ما باهاش خوبیم میریم جلو سلام بدیم

اون بداخلاقی میکنه اما نمیگه که من هی بهش نیش میزنم و میچزونم

کلا چیکار کنم؟ حتی بهشون سلام هم ندم خانواده پدری رو درسته؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
میدونی یعنی چی؟ یعنی تو مسیر درست هستی و نمیتونن ببیننبیخیال حرفاشون شو قوی و پرقدرت ادامه بده

اما انقدر حسودن که دختر عموم میاد کنارم زیر لب و دندون هی کنایه میزنه نیش میزنه من اصلا جواب نمیدم نشنیده میگیرم

چ ادمای بدجنسیاینکه تو سختی فامیل ادم پشت ادم باشه فقط تو قصه ها پیدا میشه توقعی نیس ولی این دیگ بیش ...

باور کن با این حرفا که زدی تو دلم تحسینت کردم که زودی به خودت اومدی و اینقدر مسیر موفقیتت روشنه که ن ...

دقیقا وقتی یکسال تو خونه بودم همش تو خودم بودم

کسی کاری به کارم نداشت

همینکه شروع کردم به کلاس رفتن

کنایه زدن تخریب کردن

حتی بخاطر چیزای واهی اصلا نمیدونن به چی تیکه بندازن

یهو به تیپم تیکه مبنداختن یهو به ظاهرم به غذا درست کردنم

و نمی فهمیدم چرا الکی الکی دارن کنایه میزنن بمن

به مجردیم

من که باهاشون رفت و آمد نمیکنم هرجایی هم باشن راهمو کج میکنم جای دیگه میشینم اما انقدر حسودن که دختر ...

من يك نفر تو بارداري و زايمان كمكم نكرد حتي مادرم

سوميو باردارم زنگ زدن اخ چيكار ميكني وا نكن

تا ديدنمم همين باز خوبه تا هفت ماه نفهميدن

اولش سكوت كردم بعد ديذم نه اينا تمومي نداره شستمشون كه يك هفته باد و نور خورشيد كوير لازمه تا خشك بشن

سكوت هميشه كارساز نيست