2789
عنوان

شوهر شماهم اینجورین بیاید

240 بازدید | 38 پست

مثلاً جایی بخواید برید لباس به سلیقه شما میپوشه یا سلیقه خودش؟؟ما امروز داریم میریم شهرستان عروسی بعد برداشته شلوار ورزشی راحتی و تیشرت پوشیده میگم اینارو عوض کن رشته اینا مگه میخوای بری سیزده بدر 😐🙄میگه نه تو ماشین راحتم با اینا بعد اینم بگم ما اگه برسیم شهرستان میریم خونه فامیلمون بعد از اونجا لباس عوض میکنیم میریم تالار هرچی میگم زشته این جلو فک و فامیلام گوش نکرد اول عوض کرد باب سلیقه من لباس پوشید بعدش گفت دوباره همونارو میپوشم راحتیارو بعد من هیچی نگفتم جلو در که داشتیم میرفتیم خودش متوجه شد چقدر زشتع با اون لباس گفت آره حق با تو بود من برم لباسامو عوض کنم بیام 😐😐😒😒😏

اصلا لجبازی تو خون آقایونه بخدا خب چرا همون اول گوش نمیدید به حرف خانومتون والا بخدا انقدر مارو حرص میدید که چی آخه آخرم خودتون پشیمون میشید ما بدی شمارو نمیخایم که

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حق داره لباس راحتی یه چیز دیگه هستicon

میزاشتیش بپوشه نزدیک شهر که شدین تو ماشین عوض کنه اینجوری اونم راحت تر بود

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

شوهر منم اوایل به حرفم گوش میداد الان نه

هر چی بخواد می پوشه

اما وقتی بهش میگم وااای این لباس خیلی بهت میاد یا مثلا اون یکی بهت نمیاد شاید نشون نده اما روش تاثیر میذاره

وطن ای مادر غمدیده ام.......

حق داره لباس راحتی یه چیز دیگه هست میزاشتیش بپوشه نزدیک شهر که شدین تو ماشین عوض کنه اینجوری اونم را ...

من که بعدش گفتم باشه بپوش بس که خودش زد به در دیوار گفتم الان بدبخت میشیم باید راهی بیمارستان شیم 😐😐🤧بعدش خودش پشیمون شد برگشت رفت عوض کرد گفت آره حق با تو بود