2789
عنوان

بهترین صبحانه دنیا🖼

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 55 پست
میدونی چرا چسبید چون خوابت کامل بوده فکر آدم خوابش ناقص باشه حتی به لقمه نون پنیر هم از گلوش پایین ن ...

نه بابا فک میکنی چندین بار نی نیم بیدارم کردم ، شوهرم هم کارم داشت بیدارم کرد طوری که با غر غر داشتم صبحانه میخوردم( توی ذهنم غر میزدم خواب بودن بچه هام شوهرمم نبود)😁

آخه صبح میگن بهترین کار خوردن یه نوشیدنیه گرمه..... دوغ نمیدونم امتحان نکردم

عزیزم درسته نوشیدنی گرم ولی منظورشون چای و قهوه و این بساط نیستاااا میگن آب جوش بخورید که روده هاتون باز بشن و بعدشم یه غذای مفصل بخورید، مثلا شما قورمه سبزی درست میکنی برا ناهار میگن خب همونو برا صبحونه بخور، سبک روزه داری چطوریه؟ ک سحری مفصل میخورن افطار آش و کتلت و .... ناهارام ک میبینی نمیخورن، حالا چون روزه نیستیم میتونیم ناهار یه چیز ساده بخوریم.

البته سبک زندگی من اینجوری نیستا متاسفانه منم مثل بقیه هستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من کلا اگه صبحانه بخورم تا ظهر میمیرم چه برسه به این چیزا و علی الخصوص دوغ🤕

مال اینه ک معدتو بد عادت کردی اگه خوزستانی تا دکتر خوب معرفیت کنم ،آخه تا کی میخای صبحانه نخوری؟

نوش جان خیلی خوشمزس بادمجون🙂 بهتر از موادای شرکتی با مدت نگهداری بالاس

واقعا همینطوره، من یک مدته از یک جایی شیر میگیرم الحمدلله تازه تازه دوشیده، با اون ماست دوغ درست میکنم کره هم برا صبحانه میذارم. این کره کجا کره های کارخونه ای کجا

واقعا همینطوره، من یک مدته از یک جایی شیر میگیرم الحمدلله تازه تازه دوشیده، با اون ماست دوغ درست میک ...

اره واقعا فرق دارن

وقتی تازشو میبینی میفهمی هیچ شباهت و مزه ی مشترکی ندارن اونوقته میفهمی چرا ماها همیشه بی حال و خسته ایم