2789
عنوان

بهترین صبحانه دنیا🖼

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 55 پست

نوش جان من این ترکیب رو صبح بخورم فوت شدم🤣🤣💔

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هانی این صبونه برای قبل رزمه

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

فک میکنی من تازگیا شنیدم صبحانه رو باید مثل ناهارای کنونی ما بخوری ناهار اگ بشه نخوری شامم زود بخوری

آخه صبح میگن بهترین کار خوردن یه نوشیدنیه گرمه.....

دوغ نمیدونم امتحان نکردم

زور خدا از همه بیشتره✌️

بعدش مشکلی برای معدتون پیش نمیاد؟

عزیزم مگه مواد منفجره خوردم😀 یه پیاله گوجه و بادمجون بودااا آخر غذا هم نصف لیوان دوغ، ماها از سبک زندگی درست خیلی فاصله داریم عزیزم صبحانه های امروز خودکشیه

عزیزم مگه مواد منفجره خوردم😀 یه پیاله گوجه و بادمجون بودااا آخر غذا هم نصف لیوان دوغ، ماها از سبک ز ...

من کلا اگه صبحانه بخورم تا ظهر میمیرم چه برسه به این چیزا و علی الخصوص دوغ🤕

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید