2789

پارتنرم کاملا آدم معمولی هست

من بعد چند سال رابطه تازه میتونم باهاش بیرون برم

برای اینکه آشناها نبینن تو مغازه با فاصله یکم راه میرم که نشون ندم با همیم

وای چند بار دقیقا جلوی چشم خودم کارای یه سری دخترا رو دیدم هی الکی میخندیدن بهش نگاه میکردن خنده هی رد میشدم از جلو حرفای چرت و پرت میزدم برای جلب توجه شاید بگید این فکر منه یه بار اینطوری شد من تا دستم پارتنرمو گرفتم دختره بدون اینکه از مغازه چیزی بخره رفت بیرون یعنی دو ثانیه نشد رفت تو مغازه همش به پارتنرم نگاه میکرد تا من دستشو گرفتم رفت بیرون حالا این هیچی من یکم تپلم تیپمم معمولی واقعا دخترا هم خوشگل شدن اگه مخ پارتنرم زده شه چی😭

یه دختر شهریوری😍عاشق درس و مدرسه🌱به لطف خدا دانشجو معلم هستم😍سوالی بود در خدمتم😍تاریخ تولدی که توی سایت زدم تاریخی هست که فهمیدم فرهنگیان قبول شدم و به هدفم رسیدم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چقدر حساسی

اون پسر تو رو همینطوری پسندیده چرا باید بره

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
حتما زشته😂پارتنر من خیلی جذاب بود ولی بهش نگا نمیکردن

اگه جذاب بود که نگاه میکردن🤣

برعکس گفتی

یه دختر شهریوری😍عاشق درس و مدرسه🌱به لطف خدا دانشجو معلم هستم😍سوالی بود در خدمتم😍تاریخ تولدی که توی سایت زدم تاریخی هست که فهمیدم فرهنگیان قبول شدم و به هدفم رسیدم.

خیانت کنه تقصیر بقیس؟

ها

چقدر حساسیاون پسر تو رو همینطوری پسندیده چرا باید بره

اصلا حسودی میکنم حتی به بقیه نگاه کنه

آخه جلوی چشم خودم دخترا داشتن جلب توجه میکردن

ها

از اون خوشگلا هم خوشگلتر هست خیانت کرد ننداز گردن بقیه

چهل نفر برات دعا کنن حاجت روا میشی برای حاجتم دعا کنین خیلی وقته منتظرم و بلاتکلیفم دعا کنین به خواسته ام برسم ممنونم

اگه پارتنرت به تو خیانت کنه ، تقصیر بقیه دختراست ؟!!

تا دوست پسرت نخواد

بچ ترین دختر جهانم نمیتونه حرکتی بزنه

عجیبین شماها واقعاً

تا اینجای زندگی فقط حق با فروغ فرخزاد بود که گفت:از دست زندگی خسته ام هر قدر به مسخرگی می گذرانم می بینم نمی شود که نمی شود که نمی شود.Reminder:‏به هزار و یک دلیل دیگه آدم های سابق نیستیم و هیچ وقت هم نمیشیم.