2789
عنوان

شکمم شبیه باردار ها شده

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 93 پست
بنظرم دلیل اصلیشو پیدا کن تنبلی تخمدان نداری

نمیدونم

پریودم منظمه

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم البته برای من بخاطر استرس و هورمونیه چون تنبلی تخمدان دارم البته و وزنم زیاده سعی دارم لاغ ...

علایم تنبلی تخمدان چیه؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
نمیخوام لاغر بشم اخه مثلا رون و صورتم اصلا نمیخوام لاغر بشه

این حرف برای من خیلی تکراریه.

گفتم که فقط اتاق عمل میتونه چربی شکم رو دربیاره تنها.

خب ورزش و رژیم کل بدن رو درگیر و خوش فرم میکنه.

شما رژیم پر پروتیین و مر فیبر داشته باش در کنارش ورزش با وزنه

به خودت میای بهترین ورژن خودتو ساختی

رفیق من همسر من عاشقتم.☺️ 🥰بمونی برام😍

فقر فرهنگی درونت موج میزنه ماشالله..تاپیکم توی داغ ترینهاس..گفتم بهت بگم حسابی بسوزی..اوکی؟

جالبه که درباره فرهنگ صحبت میکنی و همزمان توهین هم میکنی.... استدلال هات واقعا نابجاست... اوکی؟

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 عکس کاربری خودمم

فقر فرهنگی درونت موج میزنه ماشالله..تاپیکم توی داغ ترینهاس..گفتم بهت بگم حسابی بسوزی..اوکی؟

آنیتا جون من دوستت دارم .. 🫂🥰🤍

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
علایم تنبلی تخمدان چیه؟

برای هر کسی متفاوته ولی برای من پریود خیلی نامنظم تجمع چربی زیر شکم طوری که ببخشیدا ولی وقتس ایستادی ناحیه تناسلیرو نمیبنی نازک شدن و ریزش موی سر ضخیم و زیاد سیاه شدن موهای زاعد اسردگی متونه باشه کیست تخمدان البته بهترین راه رفتن به سونوگرافی انجام ازمایش خون هست تا ببینی وضعیتت چطوره

جالبه که درباره فرهنگ صحبت میکنی و همزمان توهین هم میکنی.... استدلال هات واقعا نابجاست... اوکی؟

ینی واقعا تووووو میدونی استدلال چیه؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣...مای گااااش🤣🤣🤣