2789

سلام

میشه لطفا بهم یه راهکار خونگی مثل بخور یا ماسک یا چیزای دیکه که تو خونه بشه انجام داد بگین برای جای جوش و لک صورت و جوش های سرسیاه

لطفا مدت زمانشم بگین که چند روز طول میکشه تا نتیجه بده

چون میخوام طی دو سه روز کلا صورتم صاف بشه اگه بیشتر طول کشید هم هیچ نداره فقط جوال قطعی بگین که خودتون تجربه داشتین یا اطرافیانتون

ممنون میشم اگه حواب داد هر چی بگین برای گره گشایی زندگی تون میخونم دعا و .....

فقط جوش سر سیاه میدونم کیسه آروم بکش روشون

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

داعمی چیزی نداره چون رنگ پوست کاملا ژنتیکیه حتی جوش و التهابش هم همینطور ولی حمام رفتن کمک میکنه که اگه صورتت چربه باعث جوش نشه برو پاکسازی برای جوش سر سیاه خیلی خوبه تا چند ماه راحتی اگرم نمیتونی بری پاکسازی. بخور بده بعدشم تخلیه جوشای. سر سیاهتو البته تاثیرش فقط چند روزه زود برگیرده و جاش پر میشه میدونی برای شفافی و سفیدی صورت یه خیارو رنده کن بعد سلفشو جدا کن فقط اب خیاری با پد روی صورتت بزن یا حالا با هرچی بعد چند دقیقه بشور پوستتو سفت و سفید میکنه اصلا ضررر هم نداره مدت زمان استفادشم فرقی نداره با بار اول نتیجرو میبنی دفعات بعدی هم بهتر میشه اما اصلا از ماست و ابلیمو و خمیر دندان اینا استفاده نکن باعث میشه پوست داغون شه امیدوارم نتیجه بگیری بااجازه استارتر یه صلوات برای مشکل من بفرستید. ممنون

جوش های سر سیاه و لک فقط درمانش ژل ac gel

با صابون پن شوینده ضد جوش و آنتی باکتریال باکتری ساید دکاموند کلینیک 120 گرمی‎

از ژل یک روز در میان میزنی بعدش صورتتو با این پن میشوری

فقط چون پوستت خشک میشه بعدش باید مرطوب کننده بزنید که من نزدم درجا ویتامین سی سی گل age pro زدم چون پوستم مستعد جوش نبود در اثر هله هوله جوش زده. بودم خداروشکر درست شد رژیم غذایی هم توی پوست صاف خیلی تاثیر داره مثلا نخوردن چیپس و پفک ادویه های تند فلفل زنجبیل دارچین اینا یا حتی سس اینا واقعا برای پوست بده اگرم چیپس اینا خوردی قرص.چربی بخور روش که جذب نشه