2789
عنوان

برادر زاده زن عموم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 40 پست

همینججوری که نمیشه نظر داد بایدد ببینی معیارت چیه برای ازدواج

درآمدش خوبه؟

اخلاق داره؟

خونه و ماشین؟ بعد از ازدواج کجا قراره زندگی کنی

حق ادامه تحصیل و اشتغال داری

چند تا بچه ن؟

و معیارهای دیگه که برات مهمن رو لیست کن بعد تصمیم بگیر

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
اشکالی نداره اگر خودت بهش علاقه داری و موردپسند خانوادت هم هست نامزد کن بعد باخیال راحت برو کنکورتو ...

نمیدونم بخدا اینا ام میگن ما هواسمون به عروسمون هستش عروسای دیگشونم همه دکتر مهندس شدن پیششون

خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم گیج شدم

نمیخواد گیج بشی من تحمیلی ازدواج کردم بدبخت شدم بهت میگم نکن برو دنبال هدفات از دواج رو بزار هدف آخر اگه کیس خوب نیومد ازدواج نکردن بهتره تا ازدواج کردن تمرکز بزار روی خودت و پیشرفت خودت

چرا

چون شروع خوشبختی از جایی که ما تعیین می کنیم نیست از جایی هست که ما شروع می کنیم دخترها برای ازدواج منتظر بعد کنکورن اما بعد کنکور خواستگار به دردبخور زیاد نیست این همه اینجا زنهای شاغل میان از مشکلاتشون میگن که تنها دلیلش یه شوهر غیرنرمال وسواستفاده گره فقط اینو بگم اگه آدم های مناسب رو به زندگیت راه ندی ممکنه دیگه تکرار نشن بعدشم همه چیز که درس نیست باید زندکی هم بکنی

https://eitaa.com/kodakenazanin

رک و راست بگو هدفت چیه بهشوناما شرایط پسره هم خوبه

من میدونم اگه قبول نکنم اینا مغز منو میخورن

گفتم خودشون میدونن میخوام درس بخونم ولی گیر دادن

اونا ام همش میگن ما با امکانات بیشتر میزاریم درس بخونه تو رفاه باشه....

الان چندین ساله زن عموم به شوخی میگفت با مهدی ما ازدواج میکنی؟

خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸

همینججوری که نمیشه نظر داد بایدد ببینی معیارت چیه برای ازدواجدرآمدش خوبه؟اخلاق داره؟ خونه و ماشین؟ ب ...

خودشون دوتا خواهر برادرن هردوتاشونم معلمن یکیش ابجیش معلم خودمه اتفاقا

همه چیش خوبه خونه ماشین شغل خوب در آمد خوب همه چی داره آرومم هستش

چون شروع خوشبختی از جایی که ما تعیین می کنیم نیست از جایی هست که ما شروع می کنیم دخترها برای ازدواج ...

درسته ولی واقعا موندم مامانمم همینا رو میگه اگه رد کنم میترسم پشیمون شم

اخی تازه فهمیدم متولد 88 هستی،. خیلی سنت کمهحق داری گیج بشیخانواده پسر چطور به خودشون اجازه دادن خوا ...

:)

خودشون دوتا خواهر برادرن هردوتاشونم معلمن یکیش ابجیش معلم خودمه اتفاقا همه چیش خوبه خونه ماشین شغل خ ...

شرایطش که خوبه

حالا اگر میخوای یه مدت باهم صحبت کنید

شاید تونستی تصمیم بگیری

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
بچه ایم بخدا هنوز منم ۱۶

خداحفظت کنه

چن سالته مگ ک بیوفتی رو دستشون

۱۷

شرایطش که خوبهحالا اگر میخوای یه مدت باهم صحبت کنیدشاید تونستی تصمیم بگیری

آخه زودههه😭

خالمم میگه قبول کن تهش یکی دوسال نامزد میمونی دیگه حق تحصیل و اشتغال ام میگیری