2789
عنوان

برادر زاده زن عموم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 40 پست
درسته ولی واقعا موندم مامانمم همینا رو میگه اگه رد کنم میترسم پشیمون شم

باور کن مامانت راست میگه حیفه رد نکن چون درآینده همیشه نگران این خواهی بود که نکنه با کسی پایینتر از اون ازدواج کنم وممکنه زیاد اشتباه کنی واز اونحایی که اون هرکسی رومیتونه خوشبخت کنه ناخودآگاه زندگیت روبا زندگی زن اون مقایسه خواهی کرد واین خیلی فرسایشی وسخته

https://eitaa.com/kodakenazanin

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولشون کن زده به سرسون برو درستو خوب بخون . ساکن کجایین ؟

کرج

خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸

باور کن مامانت راست میگه حیفه رد نکن چون درآینده همیشه نگران این خواهی بود که نکنه با کسی پایینتر از ...

فکر میکنم راجبش نظر قطعی اشتباهه الان

خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸

نمیدونم بخدا اینا ام میگن ما هواسمون به عروسمون هستش عروسای دیگشونم همه دکتر مهندس شدن پیششون

با توجه به اين حرفت،اگه واقعا از همه لحاظ خوبن، و خودت هم اون قدر دلت ميخواد، بگو صبر كنيد كنكور بدم و بعد بيايين خواستگاري و نامزد كنيد. و راحت هم بگو ميخوام درسمم ادامه بدم.

فكر نكنم مشكلي داشنه باشن وقتي بقيه عروساشونم به درس و اينا رسيدن

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

با توجه به اين حرفت،اگه واقعا از همه لحاظ خوبن، و خودت هم اون قدر دلت ميخواد، بگو صبر كنيد كنكور بدم ...

اینا صبر نمیکنن میگن الان نامزد کنید نزدیک کنکور عقد بعد کنکورم عروسی

مامانمم تحصیل کردست نمیدونم چرا اینجوری گفت بهم

خب حتما میشناسن مورد خوبیه

به نظرم بذار بیان جلو باهم صحبت کنید آشنا بشید

بهش هم بگو که میخوای درس بخونی

مامانت راست میگه مورد خوب ممکنه همیشه نباشه

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم

خب حتما میشناسن مورد خوبیهبه نظرم بذار بیان جلو باهم صحبت کنید آشنا بشیدبهش هم بگو که میخوای درس بخو ...

خیلی ساله باهم رفت آمد داریم

منم بدی ازشون ندیدم خانواده ای خوبین ولی میترسم بعد ازدواج نتونم تمرکز کنم رو درسم

خیلی ساله باهم رفت آمد داریم منم بدی ازشون ندیدم خانواده ای خوبین ولی میترسم بعد ازدواج نتونم تمرکز ...

میتونی من کسی میشناسم بعد دو تا بچه پزشکی قبول شده

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم