2789
عنوان

کسی هست با مرد هول زندگی کنه

121 بازدید | 25 پست

خودتون یا کسی دیدین با مردی ازدواج کنن که هیز و چشم چرونه ؟

یا هوله و از لباس و پوشش زنای دیگه حرف میزنه ؟؟

برام عجیبه وقتی تنها بیرونم اکثر آقایون ،دقییق سرتا پای ادمو نگاه میکنن چه با ماشین چ پیاده ،

یا لبخند میزنن یا یه ماشالله چیزی میگن

هیچی هم نگن تا کامل رد بشی یا ماشین رد بشه تا ااااخر نگاه میکنن🫤🫤

واقعا انسانم آرزوست 🤌

بزرگترین هدیه ای که میتوانی به جهان بدهی نسخه ی اصیل و ارزشمند خودت است💎🤍🫧

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یکی از فامیل های مامانم اره

میخواستن هم جدا بشن

مرد گفت درست میشم

اما نشد و خانم هم پذیرفته دیگه

چشمچرون بودن واقعااااااا خصلت بدی هست

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

مطمئنا کنار خانومشون اینطور نیستن

همون دیگه کنار زنشون نمیتونن

ولی متاسفانه حتما ی درصدی از ادمای اینجوری متاهلن تاسف برانگیزن

طرفو نمیشناسم .اما خود مرتیکه یع آدم کچل قد کوتاه قیافه کریهه ..ازجلوو مغازش که رد میشی اول از دور به نگاه به سر تا پاتو میکنه بعد بتونه زل نمیزنه تو چشمات پفیوززززززر..یه بار منم جوری زل زدم تو چشماش و با عصبانیت که دیگه جرات نداره نگام کنه.برای تمام خانوم ها دیدم بیشرف بد ذات سرتاپای طرفو اسکن میکنه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بله هستن اطرافم

اوایل ک خود خانم ها با بقیه خانم ها دعوا میکردن ک خودتونو جمع کنید همسر من نگاه نکنه

ولی بعدش دیگه سر شدن به رو خودشون نمیارن

من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...

مطمئنا کنار خانومشون اینطور نیستن

اتفاقا یکی تو فامیل بود .تو عقد دیدم طرف کنار زنش تو عقد خودش وایستادن زوممم کرده تو ناف دوست زنش 😑😑کلا فهمیدم هیز تشریف دارن .او مراسمات دیگه هم همینطور میخ میشد تو صورت زنها بعد کمتر از ۲سال دختره با یه بچه جدا شد و بهونشونم بی عرضگی طرف گفتن

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اتفاقا یکی تو فامیل بود .تو عقد دیدم طرف کنار زنش تو عقد خودش وایستادن زوممم کرده تو ناف دوست زنش 😑 ...

همسرش باید همونجا عقد رو بهم میزد

خداروشکر که راحت شده از دستش

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

نه والا کسی کار به کار ما نداره

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
اتفاقا یکی تو فامیل بود .تو عقد دیدم طرف کنار زنش تو عقد خودش وایستادن زوممم کرده تو ناف دوست زنش 😑 ...

هوف متاسفانه

من خودم قدبلند و سفید اینام ،به خودم خیلییی نگاه و پیشنهاد میشه

حالا شوهر احمقم نگو هول و هیز بوده ، با من ازدواج کرده فکر کرده درست میشه !!!

هی بدون اینکه بپرسم یا چیزی بگم ، یهو بهم میگفت دیگه تو رو که دارم همه چی تمومی ،به کسی نگاه نمیکنم و از خدا همینو میخواستم و فلان ؛

ولی همچنان ذهنش درگیر این بود زنای دیگه چی پوشیدن و...

و فهمیدم اینجور آدما مریضن ،اصلا براش مهم نیست خودش زن جوون و جذاب داره

هر زنی حتی داغون بدهیکل ، فقط لباس بد پوشیده باشه هی

نگاه میکنن

همه جا هستن اینا. خداروشکر هنوز بعد ۱۵ سال هولی ندیدم از همسرم. با اینکه خودم همیشه از نگاه بقیه بخودم ادیت میشم. خداروشکر که اطرافم کسی نیس

رفیق من همسر من عاشقتم.☺️ 🥰بمونی برام😍