2789
عنوان

شوهرم کلی قسط داره خسته شدم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 38 پست
همسر من بنده خدا تا 6 عصر سرکاره دیگه وقت نداره برای شغل دومتمام سعیم اینه بچه ها چیزی کم نداشته باش ...

اره خدارو شکر بچه نداریم

اما خو دانم میخواد با این اوضاع تا پنج سال دیگه نمی تونیم حتی فکرشو بکنیم

منم شوهرم روزی چهارده ساعت بیچاره سر کاره در هفته هم فقط دو روز بیکاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ماتم وضعمون همینه تازه بدتر از شما ب هزاران نفر قرض بدهی داریم ک هرچی کار میکنه تهش قسطا درنمیاد در ...

الهی ایشالله همشمو بتونین پاس کنید شرایط سختیه واقعا

میفهمم الان سخته باز فردا دنبال اجاره خونه نیستین واماتون تموم بشه راحت میشین ولی اگر اولش به فکر نبودین هر سال باید میداد مستاجری باز دستتون خالی میشد ما هم اوایل ازدواج وام برداشته بودیم با همونا یکم به زندگیمون سر و سامون دادیم ولی خدا رو شکر یه سالی میشه دیگه وام سنگین نداریم فقط یدونه وام داریم که اونم آخراشه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اره خو اونم حق داره چرا دارم ولی دروغ چرا دلم نمیاد اصلا طلامو بدم میدونم الان خدایی نکرده بفروشم دی ...

سلام بهمگی...ببین عزیزم من ۲۰سااال بلطف خداجونم باهمسرسابقم زندگی کردم وبخاطر یه سری مسائل مذهبی خونواده همسرم ایشونو طرد کردن البته پدرشون که خیلی مهم بودواسش!!ببین اینقدررر واس خونه دویید هیچ جا بخاطرنفوذپدرش نمیتونس کاراشودرست کنه واینقده قسط وقرض وقوله گرفتیم که حتی چندتاشون وسط کارگفتن ما پولمونو میخوایم طفلی اینم حساس بوداینقده اذیت شدیم بولله که هیشکی نمیتونه تصورشم بکنه!! ولی بلطف خدای مولا امیرالمومنین مولا علی اینقده صبرکردیم که اون اوضاع سختتتت وخیلی سخت گذشت وما ازقسطا نجات پیداکردیم..درضمن صدباربیشترطلاهاموفروختم وککم هم نگزید..طلا واس همین کاراس دیگه!ولی صدحیف که آخرشم نذاشتن ما زندکیمونو بکنیم و متأسفانه جداشدیم و الان هیچکسسسس حتی توفامیل خودم خبرندارن غیر یکی ازداداشام که خداحفظش کنه دهنش قرصه وگفتیم بهش..ولی هنوزم بخاطرسختیایی که همسرسابقم بخاطرمون دیدمدیونشم ودوستای الحمدلله خوبی هستیم شکرخدا...خوشبخت وسلامت باشه باذن خدای قادرمطلقم.شمام صبرکن میگذره.

میفهمم الان سخته باز فردا دنبال اجاره خونه نیستین واماتون تموم بشه راحت میشین ولی اگر اولش به فکر نب ...

خودمم دلم می خواد برم بر سرکار کمک خرجش باشم ولی خو دارم برا کنکور میخونم نمی تونم برم

سلام بهمگی...ببین عزیزم من ۲۰سااال بلطف خداجونم باهمسرسابقم زندگی کردم وبخاطر یه سری مسائل مذهبی خون ...

واقعا توان و صبرت بالا بوده من شانس آوردم شوهرم کارش خوبه فقط قسط خیلی داره وگرنه خودمو میشناسم نمی تونم تو این اوضاع سخت دوم بیارم دروغ و چرا

سلام بهمگی...ببین عزیزم من ۲۰سااال بلطف خداجونم باهمسرسابقم زندگی کردم وبخاطر یه سری مسائل مذهبی خون ...

بعد ۲۰ سال باز زندگیتون رو بهم زدن؟بچه هم دارین؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
واقعا توان و صبرت بالا بوده من شانس آوردم شوهرم کارش خوبه فقط قسط خیلی داره وگرنه خودمو میشناسم نمی ...

آره واقعأ فقط لطف خدا و الطافش بود ومدد آقام امیرالمونین ولی بخدا قسم اینقدررررر سخت بود که هرررررکس بود کم میاورد ولی میگم شمام امیدتون بخدا باشه میگذره ما فک میکردیم تاااا ابد تموم نمیشه ولی خداجونم خیلی مهربون وارحم الراحمینه..خیلییییی...

عزیزم شما هم برو سرکار بهش کمک کن با اینجا تاپیک زدن که چیزی درست نمیشه اون بیچاره برای راحتی شما خونه رو ساخته رفته زیر قرض خدا کنه فقط خونه به نامتون باشه که پولتون به باد نرفته باشه

بعد ۲۰ سال باز زندگیتون رو بهم زدن؟بچه هم دارین؟

باورت نمیشه چقدررررر سختی وتهمت و توهین شنید وشنیدیم...ولی من هنوزم که هنوزه به پدر دخترم مث همیییشه احترام میزارم وبخاطرخودمون و شرایط همسرسابقم و دخترمون نذاشتیم کسی بفهمه ازجداییمون...خدا الهی که کمک کنه نذاره کسی هم بفهمه تابعضیا خوش خوشانشون نشه ان شاءالله.

عزیزم شما هم برو سرکار بهش کمک کن با اینجا تاپیک زدن که چیزی درست نمیشه اون بیچاره برای راحتی شما خو ...

موافقم عزیزم با حرفتون...ایشون اگه شرایط کارروندارن میتونن طلاهاشونو بفروشن واینجوری به همسرشون کمک کنن!!! بخدا خیلییی سخته شرایط قسط ووام...حالا ایشون همسرشون زمینه آماده اس فقط میسازن ، ما که باس هم زمین میخریدیم هم ساختش بعهده خودمون بود، اونم بخاطر شرایط خاص همسرسابقم واقعأ دور از انتطااااار اذیت شدیم ...ولی خدا بامابودوالطافش..